evet uyumlu. parçaları alırken sağlam olduğunu teyit ederek alınız. eğer ben anlamam diyorsanız ayrı bir konu açarak forumdaki arkadaşlara danışın. yardımcı olurlar.
İçi geniş kasa daha iyi olur. Önde fanı olmasına ve hava akışının güçlü olmasına dikkat edin. Arkadaşlar sistem için sizin de öneri ve görüşlerinizi alabiliriz.
Evet uyumlu. Parçaları alırken sağlam olduğunu teyit ederek alınız. Eğer ben anlamam diyorsanız ayrı bir konu açarak forumdaki arkadaşlara danışın. Yardımcı olurlar.
Tam 7500 yapıyor hocam. Pazarlık yaparak kasa ve SSD parasını çıkartabilirsiniz. Sıkı pazarlık yapın.
Bence böyle almasın sistemi, yaşadığı yerde değilse bi kargo gelir bi kargo gelmez parçalar çalışıyor mu belli olmaz bir de bayağı parça var. Bizzat kendim topladım böyle 3-4 parça çok zordu. Yaşadığı yerden 2. el hazır sistem bakmanız daha iyi olur.
Bence böyle almasın sistemi, yaşadığı yerde değilse bir kargo gelir bir kargo gelmez parçalar çalışıyor mu belli olmaz bir de bayağı parça var. Bizzat kendim topladım böyle 3-4 parça çok zordu. Yaşadığı yerden 2. el sistem bakın bence.
Yukarıda yazdım hocam. İlanlar örnek amaçlı. Hani sistem parçalarını tanıyalım fiyatları hakkında bilgi edinelim diye. Şehrindeki ilanları pazarlık yaparak alması en uygunu.