savaskaraerrr Femtopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4 29 Eylül 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, bilgisayar toplamak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 7.200-7.500 TL civarı NVIDIA veya AMD. Her oyunu rahat bir şekilde oynayabileceğim bir sistem toplayabilirseniz çok sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2020
Merhaba arkadaşlar, bilgisayar toplamak istiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. 7.200-7.500 TL civarı NVIDIA veya AMD. Her oyunu rahat bir şekilde oynayabileceğim bir sistem toplayabilirseniz çok sevinirim
I Itx Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 491 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #2 2PLYCPPF kodlu Özel Toplama Bilgisayar Parçaları farklı sitelerden daha ucuza tedarik ederek bütçenize çekebilirsiniz.
2PLYCPPF kodlu Özel Toplama Bilgisayar Parçaları farklı sitelerden daha ucuza tedarik ederek bütçenize çekebilirsiniz.
savaskaraerrr Femtopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4 29 Eylül 2020 #3 Itx dedi: 2PLYCPPF kodlu Özel Toplama Bilgisayar Parçaları farklı sitelerden daha ucuza tedarik ederek bütçenize çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşşekür ederim hocam. Ekran kartı bi düşük geldi bana 580 daha iyi olur benim için bunu almayı düşünüyorum.
Itx dedi: 2PLYCPPF kodlu Özel Toplama Bilgisayar Parçaları farklı sitelerden daha ucuza tedarik ederek bütçenize çekebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşşekür ederim hocam. Ekran kartı bi düşük geldi bana 580 daha iyi olur benim için bunu almayı düşünüyorum.
I Itx Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 491 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2020 #4 Ekran kartı konusunda Nvidia daha çok tercih edildiğinden önerdim, amd daha fazla güç tükettiğinden sistemin ne kadar güç çektiğini psu calculator'dan hesaplayın. Psu 'yu 700W'a yükseltmeniz gerekebilir.
Ekran kartı konusunda Nvidia daha çok tercih edildiğinden önerdim, amd daha fazla güç tükettiğinden sistemin ne kadar güç çektiğini psu calculator'dan hesaplayın. Psu 'yu 700W'a yükseltmeniz gerekebilir.
HalBoyleyken Centipat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 248 29 Eylül 2020 #5 savaskaraerrr dedi: Teşşekür ederim hocam. Ekran kartı bi düşük geldi bana 580 daha iyi olur benim için bunu almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... RTX2060, 580'le karşılaştırması yapılmayacak kadar iyi bir kart.
savaskaraerrr dedi: Teşşekür ederim hocam. Ekran kartı bi düşük geldi bana 580 daha iyi olur benim için bunu almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... RTX2060, 580'le karşılaştırması yapılmayacak kadar iyi bir kart.