7500 TL sistem toplama

Bütçe
7500

enisina

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba yeni sistemim için toplayacağım parçalar şunlardır;

CPU sıvı soğutucu: DEEPCOOL Gammaxx L120 V2 RGB 120mm Intel/AMD İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com

Sadece 1 oyun için kullanacağım. Oynayacağım oyun Metin2 olduğu için ekran kartını yeterli gördüm. RAM 2 adet alacağım. 16 GB boyutunda. Ne düşünüyorsunuz?

Edit: +16 client açacağım

Son düzenleme:
Sadece Metin2 için bir APU sistem toplamanız bile yeterli olacaktır. Ama bir süre sonra Metin2'den elbet sıkılırsınız eğer derseniz farklı oyun da oynarım iyi bir sistem toplarız.

Kendiniz sistem toplamayın ekran kartı stokları olmadığı için pahalı olacaktır. Hazır sistemler var onlara bakın.

İşlemciyi 10400F yapın illa Metin2 oynayacaksınız diye 1030 almanıza gerek yok.
Bütçe artar ise RAM iki adet yapın.
Veya Leo 3A | Game Garaj bu sistemi işlemci 3600 anakart MSI B450 yaparak alabilirsiniz.

Şu nasıl hocam?

Edit: Düzelttim.

Çok fazla oyun Client'i Açacağım Yetersiz Kalır Gibi.

Sadece Metin2 için bir APU sistem toplamanız bile yeterli olacaktır. Ama bir süre sonra Metin2'den elbet sıkılırsınız eğer derseniz farklı oyun da oynarım iyi bir sistem toplarız.

Kendiniz sistem toplamayın ekran kartı stokları olmadığı için pahalı olacaktır. Hazır sistemler var onlara bakın.

Hazır Sistemlere Göz Atmadım. APU Sistemler Yetersiz Kalır aşırı Client'lerde.

İşlemciyi R3 3100, RAM 8x2, SSD PNY, Ekran kartı 1650S yapıp bunu alın.

İşlemciyi 10400F yapın illa Metin2 oynayacaksınız diye 1030 almanıza gerek yok.
Bütçe artar ise RAM iki adet yapın.
Veya Leo 3A | Game Garaj bu sistemi işlemci 3600 anakart MSI B450 yaparak alabilirsiniz.

Yazmayı Unutmuşum +16 Client açacağım. Ryzen 3 1200 işlemcide Donma ve Takılmalar Yaşıyorum.

Oynayacağım oyun Metin2

Edit: +16 client açacağım
Niyet belli, anlayana :D İşlemci gücüne öncelik verin hocam, sizin yapacağınız şeyde işlemci performansı çok önemli. Sistem tavsiye edecek kadar yakından takip etmiyorum sadece yazınızı görünce ilgimi çekti bilgilendirmek istedim. Sizin yapmak istediğiniz şeyde en temel etken işlemci performansı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı