Alperenn_jpg Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #1 Parçalar farklı sitelerden toplanmış olmasın lütfen. İtopya, Teknobiyotik gibi siteler üzerinden 7500 TL yayın, oyun vb. işleri rahat yapabileceğim bir PC önerisi.
Parçalar farklı sitelerden toplanmış olmasın lütfen. İtopya, Teknobiyotik gibi siteler üzerinden 7500 TL yayın, oyun vb. işleri rahat yapabileceğim bir PC önerisi.
O Orion Nebula Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 1.760 Çözümler 2 12 Haziran 2020 #2 İtopya tavsiye etmiyorum. Kargoları geç veriliyor, destek almak istersen kimse bakmıyor. Telefonlarına ulaşamıyorsun. İade süreci desen...
İtopya tavsiye etmiyorum. Kargoları geç veriliyor, destek almak istersen kimse bakmıyor. Telefonlarına ulaşamıyorsun. İade süreci desen...
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 12 Haziran 2020 #3 Şu sisteme bir bakarsanız sevinirim. Eğer depolamayı arttırmak isterseniz. Şu sisteme de bakabilirsiniz. 200 TL bütçeyi geçiyor ama.
Şu sisteme bir bakarsanız sevinirim. Eğer depolamayı arttırmak isterseniz. Şu sisteme de bakabilirsiniz. 200 TL bütçeyi geçiyor ama.
Omagah Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #4 İtopya toplasa bile özenle montaj yapıklarını düşünmüyorum bir arakdaşın SSD'si kırık gelmişti.
Alperenn_jpg Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #5 Orion Nebula dedi: İtopya tavsiye etmiyorum. Kargoları geç veriliyor, destek almak istersen kimse bakmıyor. Telefonlarına ulaşamıyorsun. İade süreci desen... Genişletmek için tıkla... Gibi siteler dedim dikkatini çekerim sadece o siteden bahsetmedim. Görüşlerin için teşekkürler
Orion Nebula dedi: İtopya tavsiye etmiyorum. Kargoları geç veriliyor, destek almak istersen kimse bakmıyor. Telefonlarına ulaşamıyorsun. İade süreci desen... Genişletmek için tıkla... Gibi siteler dedim dikkatini çekerim sadece o siteden bahsetmedim. Görüşlerin için teşekkürler
Omagah Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 747 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #6 Alperenn_jpg dedi: Gibi siteler dedim dikkatini çekerim sadece o siteden bahsetmedim. Görüşlerin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İncehesap, sinerji, GameGaraj.
Alperenn_jpg dedi: Gibi siteler dedim dikkatini çekerim sadece o siteden bahsetmedim. Görüşlerin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İncehesap, sinerji, GameGaraj.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 12 Haziran 2020 #7 Pmw dedi: Şu sisteme bir bakarsanız sevinirim. Eğer depolamayı arttırmak isterseniz. Şu sisteme de bakabilirsiniz. 200 TL bütçeyi geçiyor ama. Genişletmek için tıkla... En iyisi bu oldu tam iki sistemin ortası şuradan ulaşabilirsiniz. Şu videoda RX 5600 XT ile RTX 2060 ile karşılaştırması var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pmw dedi: Şu sisteme bir bakarsanız sevinirim. Eğer depolamayı arttırmak isterseniz. Şu sisteme de bakabilirsiniz. 200 TL bütçeyi geçiyor ama. Genişletmek için tıkla... En iyisi bu oldu tam iki sistemin ortası şuradan ulaşabilirsiniz. Şu videoda RX 5600 XT ile RTX 2060 ile karşılaştırması var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et