xOkeanosL Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 150 3 Şubat 2022 #11 ibrahimsenn dedi: O ekran kartı yeni çıkmış sanırım ve pek önermiyorlar bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... bu fiyata bu ekran kartını bidaha bulamassın ayrıca gtx 1650'den çok daha iyi almassan hata yaparsın zaten stokta bitecek.
ibrahimsenn dedi: O ekran kartı yeni çıkmış sanırım ve pek önermiyorlar bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... bu fiyata bu ekran kartını bidaha bulamassın ayrıca gtx 1650'den çok daha iyi almassan hata yaparsın zaten stokta bitecek.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.209 Çözümler 11 Yer Nevşehir 3 Şubat 2022 #12 ibrahimsenn dedi: O ekran kartı yeni çıkmış sanırım ve pek önermiyorlar bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir hocam. 1050Ti sistem almayı düşünüp bunu beğenmiyorsunuz gibi geldi
ibrahimsenn dedi: O ekran kartı yeni çıkmış sanırım ve pek önermiyorlar bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bütçeniz nedir hocam. 1050Ti sistem almayı düşünüp bunu beğenmiyorsunuz gibi geldi
I ibrahimsenn Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1.041 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Hayat kadını. 3 Şubat 2022 #13 The Theseus dedi: Bütçeniz nedir hocam. 1050Ti sistem almayı düşünüp bunu beğenmiyorsunuz gibi geldi Genişletmek için tıkla... Ben değil youtubede video izlemiştim öyle diyordu şahıs.
The Theseus dedi: Bütçeniz nedir hocam. 1050Ti sistem almayı düşünüp bunu beğenmiyorsunuz gibi geldi Genişletmek için tıkla... Ben değil youtubede video izlemiştim öyle diyordu şahıs.