Parçaların hepsi uyumlu ama bilgisayar işinden çok anlamıyorsanız tavsiyem bilen birine toplattırın. İleride güzel bir ekran kartı eklersen çok iyi bir sistem olur.
Evet RTX 3050 veya 3060 ekleyebilirim bilgisayar toplamadan pek anlamıyorum yeni yeni ögrenmeye başladım 4,5 ay eski tip oyunlari oynamak için bu sistemi topladım umarım bilgisayar toplamadan sağlam anlayan arkadaşlar dönüş yapabilir.
Evet RTX 3050 veya 3060 ekleyebilirim bilgisayar toplamadan pek anlamıyorum yeni yeni ögrenmeye başladım 4,5 ay eski tip oyunlari oynamak için bu sistemi topladım umarım bilgisayar toplamadan sağlam anlayan arkadaşlar dönüş yapabilir.
Bilgisayar toplamanın en tehlikelisi işlemcidir ama doğru yaparsan yapboz gibidir internette bir sürü işlemci nasıl takılır diye videolar var bilgisayar toplamak kolay RAM'leri takmak çocuk oyuncağı anakart ı ise vidaları çok sıkmadan kasaya monteleyeceksin
Recep bey burada çok güzel bir şekilde anlatmış
burada ise RAM takmak var o en kolayı
buradan da anakart ı takabilirsin asıl burada direk detaylı bir şekilde bu video yu izleyerek PCni toplayabilirsin
ama sana tavsiyem önce internetten videolarına bakarak nasıl takılacağını öğrenebilirsin internette bununla ilgili tonla video var.
Intel'in APU'ları rezalet ekran kartı alana kadar idare edebilir ama en kötü oyunda bile kasarak oynarsınız, ekran kartını destekleme de çok iyi ama dediğim gibi kısa süre içinde ekran kartı alınmayacaksa kesinlikle önermiyorum.
Intel'in APU'ları rezalet ekran kartı alana kadar idare edebilir ama en kötü oyunda bile kasarak oynarsınız, ekran kartını destekleme de çok iyi ama dediğim gibi kısa süre içinde ekran kartı alınmayacaksa kesinlikle önermiyorum.