7500 TL'ye Monitörlü Sistem Tavsiyesi

1.5 ay beklemiş de hangi ürün bu merak ettim doğrusu. 1.5 ay çok fazla yani.

G.skill TridentZ Ramlerdi.
Allah Allah neden öyle olmuş acaba yalnız forumlara baktım da alanların %35-50 si 2 haftada kavuşmuş ürüne ancak kalanları 1 ay beklemişler. Biraz sıkıntılıymış tedarik süreci ama sıkıntı yok ben de aldım bekliyorum. Elbette gelir.

Monitör dahil bu bütçede 1080 zor ama bir deneyeceğim. Birazdan buraya sistem atarım.

Ben geçen hafta arkadaşıma
- Ryzen 5 1600
- Corsair Vengeance LED 2x8GB 3000mhZ Ram
- Aerocool CyberX Advance 600W 80+ bronze
- Asus Prime-b350 plus
- MSI GTX 1080 Gaming X
- James Donkey 480 GB SSD
- Toshiba P300 1TB HardDisk
- Gamepower 144HZ 1ms Curved 24" monitör

sistem topladık ve 7800 tuttu Ramleri Antalya içi letgo'dan aldık ve şansımıza sıfır ramler geldi Ekran kartını 3 aylık mining'siz bulduk ve 3100 tl ye aldık (sıfırı vatanda o gün 4.474TL idi. ve geri kalan parçaları dolar 4.87 iken aldık. ve ona rağmen çok uygun fiyata geldi. sakın R5 1600 darboğaz yaparmı vs. diye düşünmeyin kesinlikle hiçbir darboğaz sözkonusu değil ve yaptığımız benchmarklara ve testlere göre mükemmel bir bilgisayarı çok uygun fiyata toplamış olduk. Herkese öneririm.

2. El ürün alacaksanız; Ürünün faturasına, kutusuna, ve garantisine özenle dikkat edin.

Ben ikinci ele sıcak bakmıyorum neden bilmiyorum.

Nanokatalog tavsiye etmiyorum bilginize internette çok araştırdım fakat hiçbir kaynak bulamadım. Ve üstelik şikayetvar.com'da deli gibi konu başlığı açılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…