7500 TL'ye R7 9800x3D sisteme anakart önerisi

Mesutcan24

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, maksimum 7500 TL bütçem var. İşlemcim R7 9800x3D RAM'lerim 2x16 5200MHz, Wi-Fi ve Bluetooth olmasa da olur. Kaliteli ve performanslı çalışacak en iyi anakartı bana söyler misiniz?

Merhaba, maksimum 7500 TL bütçem var. İşlemcim R7 9800x3D RAM'lerim 2x16 5200MHz, Wi-Fi ve Bluetooth olmasa da olur. Kaliteli ve performanslı çalışacak en iyi anakartı bana söyler misiniz?

Anakart modeli nedir? Darboğaz yapar o bütçeye çok zor ekran kartı işlemci çok iyi çünkü.

Anakart modeli nedir? Darboğaz yapar o bütçeye çok zor ekran kartı işlemci çok iyi çünkü.
Galiba başlığı okumadınız. Anakart önerisi istiyorum. Mevcut anakartım ddr4 intel, işlemciyi yeni aldım ramlerimi seçtim yeni anakartı da seçeceğim.

Galiba başlığı okumadınız. Anakart önerisi istiyorum. Mevcut anakartım DDR4 Intel, işlemciyi yeni aldım RAM'lerimi seçtim yeni anakartı da seçeceğim.

Hocam çok özür dilerim ekran kartı olarak okumuşum ahaha bütçeyi 10k ya çekemez miyiz? 7.5 az olur.

O kadar çıkamam herhalde ya maalesef, daha uygun fiyatlı yok mu?

Tavsiyem ısrarla bir süre daha beklemeniz X670E alırsanız çok müthiş olur peşin fiyatına 3 taksidi var son karar sizin.

bu nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…