7500 TL'ye Sistem Toplama

Denizkızıadam

Decapat
Merhaba arkadaşlar, bütçem 7500TL. Resimdeki sistemi toplamayı düşünüyorum. Her türlü öneriye açığım, çok bilgili değilim, yardımcı olursanız sevinirim.

Not1: Sistemi 1080P'de (@60 yada 75 Hz, 144 Hz monitörlerin profesyonel oyuncular dışında normal kullanıcılar için çok gereksiz olduğunu düşünüyorum.) kullanacağım için GTx 1060 koydum.

Not2: Z serisi anakart seçmemdeki neden, RAM’in MHz değerini kısıtlamamak ve ileride belki K serisi işlemci tercih edecek olmam.

Herkesin düşüncesi benim için değerli, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi açık konuşayım kardeşim ben yakın zamanda bir sistem alacağım 5000 TL'ye ancak görünen o ki aynı (hemen hemen) FPS miktarı alacağız yani ekran kartını yükseltmeyi düşünebilirsin. Böyle bir bütçeyle GTX 1070 kullanabilirsin. Tabii ki sen bilirsin.
Yani anlatamadım tam ama bütçen gayet iyi seni bir üst segmente taşır bu bütçe bundan dolayı bir üst kademe ekran kartıyla kurabilirsin sistemini.
Bence olmamış.

Dediğiniz gibi işlemciyi ve anakartı ve ssd’yi düşürdüm, bu hali nasıl sizce? Gtx 1060 yerine 1070ti koydum.

Kasa olarak 400C yada 350X tercih edilebilir. Ryzen dizilecekse daha uyguna halledilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…