7500 TL'ye Vatan'dan RTX 2070 Sistem Toplama

Zafer-Demir

Decapat
Asus ROG Strix 2070'li sistemi 7500 liraya toplayabilir miyiz Vatan'dan? KDV indiriminde almayı düşünüyorum? Mümkün olduğunca iyi bir fiyata sistemi toplamak istiyorum. YouTube'de kaliteli videolar çekmek istiyorum. Oyunlarda 4K ultrada oynamak istiyorum. Teşekkürler.

Lütfen farklı sitelerden alın demeyin. Vatan'dan toplayacağım.

Evet ben 1 hafta önce topladım.Rtx 2070 MSI marka bileşenlerim süper ötesi istersen yardımcı olurum.

Anca bu kadar oluyor. Kasayı değiştirebilirsiniz. Fazla seçenek olmadığından bunu ekledim, diğer seçenekler de çok pahalıydı. KDV indiriminde 7300 TL'ye kadar falan düşebilir. RAM'den sepete 2 tane eklenmediği için yazıyla yazdım. Toplam fiyat 7700 TL çıkıyor. 2070'li sistem toplayım RAM'i 8 yapmak mantıksız. Depolama alanında sorun yoksa 1 TB HDD ve 120 GB SSD yerine 500 GB SSD alabilirsiniz, aynı fiyata gelir. Bu fiyata bunu toplayabildim Vatan'dan çünkü fiyatlar gerçekten kazık.
İtopya'dan alırım derseniz 7000 TL'ye daha iyisini alırsınız. https://www.itopya.com/shark-tg5-an...-armor-8g-8gb-ram-1tb-disk-gaming-bilgisayar/ Bu PC'yi modifiye edersiniz:
-RAM'i (+)'ya basarak 1 adet daha ekleyip 16 GB yaparsınız.
-250 GB Samsung 970 Evo SSD eklersiniz (Piyasadaki en kral SSD'dir).
-Anakartı B450 Bazooka seçersiniz 4 RAM slotu var. Tam 7500 TL fiyat çıkıyor ve Vatan'dakinden daha kaliteli. Ama illa vatandan alacağım derseniz aşağıdaki sistemi alabilirsiniz. Ama bir yanda 970 Evo SSD, daha kaliteli kasa ve PSU bir yanda daha kalitesiz PSU var 120 GB standart bir SSD. Seçim sizin. Kesinlikle İtopyo'daki sistem önerimdir.

Resimdeki sistemi Inventus Unlost X V2 üzerinde kurdum. 2060'ı 2070 ile değiştirince 7367₺ yapıyor.

Düzeltme : Ek olarak güç kaynağı da 700W oluyor o sistemde.

Dosya Ekleri

• sistem.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 92
Evet ben 1 hafta önce topladım.Rtx 2070 MSI marka bileşenlerim süper ötesi istersen yardımcı olurum.
Asus olsa daha iyi olur
Gerçekten itopya bu tür yerlere güvenemiyorum olsun sizin gözünüzde kazık duyduğum bazı şeylerden dolayı güvenim yok adam 18 bin liraya sistem topluyor lolde pcsinde donmalar oluyor pcyi itopyadan toplamış bide daha çok örnek veririm ama anlamazlar tavsiyen için çok çok sağol iyi günler
Resimdeki sistemi Inventus Unlost X V2 üzerinde kurdum. 2060'ı 2070 ile değiştirince 7367₺ yapıyor.

Düzeltme : Ek olarak güç kaynağı da 700W oluyor o sistemde.
3. Nesil anakart işlemcileri bekliyorum bu olmaz tavsiyen için teşekkürler.
4k ultra icin RTX 2070 tam olarak yetemez. Video da cekecegim diyorsunuz. Kimse 4k video izlemez ki.
Farkındayım amaç video çekerken mümkün olduğunca oyunun net ve canlı gözükmesi.

Son düzenleme:
Videoda ekran kartıyla kasmadan çekersen, sonrası işlemciyle kalmış videonu netliği işlemcide bitiyo yüksek kalitede renderlamak için hızlı.

Videoda ekran kartıyla kasmadan çekersen, sonrası işlemciyle kalmış videonu netliği işlemcide bitiyo yüksek kalitede renderlamak için hızlı.
3. Nesil işlemcileri bekliyorum ve bu yazdığınız ''videonun netliği işlemcide bitiyor'' bunu bilmiyordum öğrendim teşekkürler.

3. Nesil işlemcileri bekliyorum ve bu yazdığınız ''videonun netliği işlemcide bitiyor'' bunu bilmiyordum öğrendim teşekkürler.
Kastım oyunu nasıl görüyorsanız öyle yani kaliteli bir şekilde sunmak için yüksek kalitede render yapmalısınız bunu demek istedim. Yanlış anlamayın diye tekrar söyleyeyim dedim kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…