7500 TL'ye X99 Sistem

byalican

Hectopat
Daha fazla  
Yaza kadar 4K oyun oynamak için bir sistem toplayacağım. Ekran kartı olarak amazondan 2 tane r9 295x2 almayı planlıyorum (gümrükle birlikte 4000 tl tutuyor ikisi) onun dışında size kalmış. Bütçem tam değil aslında şimdi başlayıp yaza kadar bitircem. Yazın 4K testlerle sizlerle birlikte olma dileğiyle önerilerinizi bekliyorum.

Bi saniye bu hesap benim değil ki??

Merhaba her kimseniz , ekran kartına 4000TL verirseniz diğer bileşenlere çok az para kalıyor, zaten 4k monitör en az 1500 TL. Kasa için sadece 2000TL kalıyor, anakart ve işlemci bu parayı tek başına doldurur. Ayrıca 2 adet r9 295x2 4000TL olunca bana biraz sahte sistem kokusu verdi.

Ayrıca bellekler 1000TL civarı. Bu sistem hayali bir sistem olduğu kesin.

Gerçek hesabım bu girmek için dns vpn her türlü şeyi değiştirdim sorunvar herhalde. Hayır sistem gerçek yaza doğru testleri de paylaşacağım hatta imkanım olursa recep ve Ali abiyle birlikte toplamakta isterim (öyle birşey oluyormuş sanırım)

Ayrıca bellekler 1000TL civarı. Bu sistem hayali bir sistem olduğu kesin.
Önceki mesajda da yazdığım gibi 2 tane r9 295x2 ve x99 olabiliyorsa olsun para limitim o kadar.

Recep ve Ali abiyle bilgisayar toplamayı herkes ister. Fakat yaza kadar diyosun. Parçaların fiyatları değişir. Ve daha çok var. 1500 TL daha biriktir ve DDR4 pc toplama rehberindeki pcyi topla.

Sistemi toplamadan 1 hafta önceden konuyu açarsan daha iyi olur. 4-5 ay sonra donanım önerilerimizde değişiklikler olacaktır, şimdiden tavsiye vermek pek doğru olmaz.
Aslında şimdi başlamak istiyodum çünkü r9 295x2 ler yaza kadar tükenir gibi geldi. Neyse sanırım sizi dinleyip para elimde tam olunca toplayacağım belki 395x2 çıkar bir tanesi 2 tane 295x2 geçerse (ki öyle olacak gibi) çok koyar. Teşşekkürler, yazın görüşmek üzere.

Recep ve Ali abiyle bilgisayar toplamayı herkes ister. Fakat yaza kadar diyosun. Parçaların fiyatları değişir. Ve daha çok var. 1500 TL daha biriktir ve DDR4 pc toplama rehberindeki pcyi topla.
o sistemin 4K da yeterli olacağını düşünmüyorum zaten şu an gtx 780 ti'ım var o yetmediği için çok yüksek olmayan bütçeye böyle ekran kartları sığdırmaya çalışıyorum.(7500 tlye kasayı satıncaki para da dahil alıcısı bekliyordu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…