7500 TL'ye yayın için PC toplama

Yok o konuda abartıldı. Ben bu kadar büyük bütçeye önermem "Hay Pavır"

Anakart diğer modellere göre 6 faz barındırıyor diye biliyorum bu da X370 serisi kadar hız aşırtma yapması anlamına geliyor.

SSD gibi çok da öyle gerekli olmayan parçadan kısılıp 150 TL civarı ekleyerek X370 bir anakart almak daha uygun olacaktır. SLI destekliler var 700 TL civarına, X370 takarsa anakart overclock işlemi sırasında daha rahat ettirir. B350 ile sıkıntıları olan var, özellikle madem soket değişmeyecek ve anakartın değişmemesi faktörünü adama söylediniz bence X370 SLI destekli kart önerin.

@Silinen üye Konu başında monitör hariç bütçe yazmışsın. Değiştir onu. Neko'ya bırakıyorum monitör hariç ise.
"Sistemi Twitch yayıncılığı için kullanmayı düşünüyorum ve bu fiyat içerisinde monitörüm yok." yazmışım çok değişik bir yazı olmuş Türkçenin güzellikleri işte nereye çekersen oraya gidiyor monitörüm budur:

Dosya Ekleri

• eski monitör.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 161
SSD çokta gerekli olmaz mı hocam en gereklilerinden bence

X370 serisine fazla gerek yok dediğim gibi anakart diğerlerine göre fazladan faz barındırdığı için hız aşırttırma konusunda sıkıntı zaten yaşamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…