75000 TL Hazır Sistem Tavsiyesi

Ne demek. Özelleştirmeye daha uygun olsaydı ben minimum r7 işlemci tercihi yapardım. Ancak siteye baktığımda 75k bütçede bu sistem vardı.
Açıkçası tek tük oyun oynarım. Haricinde yüksek işlem gücü isteyebilecek şekilde simülasyonlarım olabiliyor işim gereği. Uzun yıllar gitsin de çok da uçup kaçmasın da niyetim.

PSU'sundan tut SSD'sine her şeyi özelleştirdim bu bütçe bandında bence alınabilecek en iyi sistem. 240 mm soğutucusuda var.

Fark ettim hocam. 5070 Ti ekran kartı seçilir alınır. Rahatça yıllar boyu götürür bu sistem.

Yapı Kredi ve kuveyttürk kullanıyorum. Onlarda da işe yarayacak Monster ve GameGaraj var sanırım.

Ben bir bakayım özelleştirmeyle daha iyi sistem yapılıyorsa onu atayım. GameGaraj üzerinden alırsınız.

Baktım çoğu sistemde ekran kartını özelleştirerek 5070 ti alamıyorsunuz. 12 gb 5070 de alınmaz. En mantıklısı benim attığım.

Son düzenleme:
Sistem tükenmiş gözüküyor bende. Hazır sistem şart değil ise güzel sistemler toplanır.
4 sene öncesinde tek tek alıp kendim toplamıştım bayağı da uyguna gelmişti ancak şu an o kadar vaktim de enerjim de pek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…