75000 TL sistem önerisi

Bütçe
75000

OSS92

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller.

Monitör + kasa toplamı 75000 ₺ olacak şekilde sistem toplamak istiyorum. Oynayacağım ana oyun PUBG. O yüzden işlemcisi kuvvetli bir sistem toplamak istiyorum.

Destek olan herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi sosyaller.

Monitör + kasa toplamı 75000 ₺ olacak şekilde sistem toplamak istiyorum. Oynayacağım ana oyun PUBG. O yüzden işlemcisi kuvvetli bir sistem toplamak istiyorum.

RTX 4070 Ti Super gelecek onu bekle onunla güzel bir sistem toplarsın bu parayla.

Herkese iyi sosyaller.

Hocam bu fiyata PUBG Ana oyunsa Daha ucuza alabilirsiniz ama Bu fiyata Mükemmel bir pc toplanır.

Hocam bu fiyata PUBG Ana oyunsa Daha ucuza alabilirsiniz ama Bu fiyata Mükemmel bir pc toplanır.
Bütçe bu ama 50-60 arası bitirebilirsem süper olur tabiki.Parçalar nasıl olmalı kararsızım.o yüzden sizlerden destek bekliyorum

Hocam Pubg 1080p mi 2K mı 4k mı oynayacaksınız çünkü monitör masrafı ayri olur

Bütçe artarsa:

4080 e 7600 yakışmıyor. Minimum 7700x

Hocam Böyle sisteme pubg de yakışmaz oda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…