Caner Karagöz
Kilopat
Daha fazla
Merhaba. Aşağıdaki hazır sistemi almayı planlıyorum. Bütçem 30.000 civarı. Daha iyi bir sistem varsa yardımcı olur musunuz? LoL ağırlıklı ve amatör birkaç Camtasia üzerinden render alacağım bir sistem olacak.
Merhaba. Aşağıdaki hazır sistemi almayı planlıyorum. Bütçem 30.000 civarı. Daha iyi bir sistem varsa yardımcı olur musunuz? LoL ağırlıklı ve amatör birkaç Camtasia üzerinden render alacağım bir sistem olacak.
Pahalı.Rami 1x16 6000 mhz cl 36 ya çekin.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Hocam vento vg 3400s daha ucuza geliyor sanki.
Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
1K Çıkabilir misin?
Kartı B580 yapıp işlemciyi 7500F yapabilirsiniz.
Pahalı.
Olabilir? isterse değişebilir.Hocam vento vg 3400s daha ucuza geliyor sanki.
Hocam bide biostar b650mt hakkında ne düşünüyorsunuz? B serisi bir anakart incelemesini bulamadım.Olabilir? isterse değişebilir.
Ucuz sistemler kullanıyor.Hocam bide biostar b650mt hakkında ne düşünüyorsunuz? B serisi bir anakart incelemesini bulamadım.
Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Zoko Aquarius 4x12 CM Argb Fan Mesh Panel Temperli ATX Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
1K Çıkabilir misin?
Kartı B580 yapıp işlemciyi 7500F yapabilirsiniz.
Alternatif kasa.
Pahalı.