ramazanmelih1250 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #11 pawEn dedi: Dostum tam yükte o işlemci 90 dereceleri o sogutucuyla gormesi normal degil. Stok fanla zaten o derecelerde geziyor. Genişletmek için tıkla... Havalar sıcak ama burası 38 derece?
pawEn dedi: Dostum tam yükte o işlemci 90 dereceleri o sogutucuyla gormesi normal degil. Stok fanla zaten o derecelerde geziyor. Genişletmek için tıkla... Havalar sıcak ama burası 38 derece?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 5 Temmuz 2024 #12 ramazanmelih1250 dedi: Havalar sıcak ama burası 38 derece? Genişletmek için tıkla... Ben Antarktika'da yaşayıpta ona normal değil demiyorum. Bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz ama siz daha çok biliyorsunuz sanirim benden hocam.
ramazanmelih1250 dedi: Havalar sıcak ama burası 38 derece? Genişletmek için tıkla... Ben Antarktika'da yaşayıpta ona normal değil demiyorum. Bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz ama siz daha çok biliyorsunuz sanirim benden hocam.
ramazanmelih1250 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2022 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #13 pawEn dedi: Ben Antarktika'da yaşayıpta ona normal değil demiyorum. Bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz ama siz daha çok biliyorsunuz sanirim benden hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam normal değil zaten de bu sıcakta 90 görüyorum işte yapacak bir şey yok şu anlık yeni soğutucu da alamam macun da değiştiremem. Zararları ne olur onu söyleyebilir misin?
pawEn dedi: Ben Antarktika'da yaşayıpta ona normal değil demiyorum. Bir bildiğimiz var ki konuşuyoruz ama siz daha çok biliyorsunuz sanirim benden hocam. Genişletmek için tıkla... Tamam normal değil zaten de bu sıcakta 90 görüyorum işte yapacak bir şey yok şu anlık yeni soğutucu da alamam macun da değiştiremem. Zararları ne olur onu söyleyebilir misin?