7500F CPU 90 derece oluyor

7500f kasa kullanıyorum sıvı soğutucu

7500f
2 olasılık var;
1- sıvı soğutucu hatalı monte edilmiş veya tam oturtulmamış.
2-sıvı soğutucu arızalı.

Çünkü en kalitesiz sıvı soğutucu olsa bile 7500f gibi bir işlemciyo 90 dereceye çıkarmaz.
Vatan'a götür sorunu bildir halletmek zorundalar.

Hocam daha götüremem 6 kere götürdüm

Hocam sıvı soğutucunun üstü çok sıcak değil biosta 50 derece gösteriyor ama windosta boşta 75 derece

Sıvı soğutucu gözükmüyor, hangisini seçtiğinizi biliyor musunuz?

Hocam daha götüremem 6 kere götürdüm

Hocam sıvı soğutucunun üstü çok sıcak değil biosta 50 derece gösteriyor ama windosta boşta 75 derece
Sıvı soğutucunun üstü dediğiniz neresi? soğutucuda ekran mı var? Fotoğraf atma şansınız var mı?

Ekran kartının üzerindeki yer

Dosya Ekleri

• 17524960915365655613366512479306.jpg
    156,8 KB · Görüntüleme: 32
Ekran kartının üzerindeki yer
55 dereceyi geçmesi mümkün bile değil. Montajda hata olmalı ya da aradaki jelatin çıkarılmamış olabilir. Macun sürülmemiş olabilir. Kesinlikle götürün.

55 dereceyi geçmesi mümkün bile değil. Montajda hata olmalı ya da aradaki jelatin çıkarılmamış olabilir. Macun sürülmemiş olabilir. Kesinlikle götürün.
Yük altında

Core Performance Boost özelliğini kapattım düzeldi arkadaşlar

Core Performance Boost özelliğini kapattım düzeldi arkadaşlar

Ama yinede Cpu yu kısıtlamadan düzeltmek istiyorum mhz yi nasıl 4200 e sabitleyebilirim

Dostum onunla alakali değil götür vatana iade et hatta gravix 5A al daha donanimli bu sistemden. Etmiyeceksen sorununu söyle yanlış montajlama olabilir sivi sogutucu etiketi bile uzerinde duruyor olabilir.

Daha iadeyle uğraşmak istemiyorum işlemciyi kısıtladım öyle kullanınca galiba yinede saol
Dostum onunla alakali değil götür vatana iade et hatta gravix 5A al daha donanimli bu sistemden. Etmiyeceksen sorununu söyle yanlış montajlama olabilir sivi sogutucu etiketi bile uzerinde duruyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…