MMstk Picopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2025 #21 mertbirsenn dedi: Sıvı soğutucu gözükmüyor, hangisini seçtiğinizi biliyor musunuz? Sıvı soğutucunun üstü dediğiniz neresi? Soğutucuda ekran mı var? Fotoğraf atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Soğutucu yu götürdüm koruma bandını çıkarmamışlar :d
mertbirsenn dedi: Sıvı soğutucu gözükmüyor, hangisini seçtiğinizi biliyor musunuz? Sıvı soğutucunun üstü dediğiniz neresi? Soğutucuda ekran mı var? Fotoğraf atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Soğutucu yu götürdüm koruma bandını çıkarmamışlar :d
M mertbirsenn Hectopat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 1.363 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC İşlemci: Ryzen 5 5600 Anakart: Gigabyte B450M K Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB. RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB. Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze. İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120. Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisi 23 Temmuz 2025 #22 MMstk dedi: Soğutucu yu götürdüm koruma bandını çıkarmamışlar :d Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim gibi
MMstk dedi: Soğutucu yu götürdüm koruma bandını çıkarmamışlar :d Genişletmek için tıkla... Tahmin ettiğim gibi