7500F için anakart önerisi

Bütçe
5000-6000

Evet hocam ASUS konusunda haklısınız konuyu açtıktan sonra biraz araştırdim bende ASUS gömülüyordu Reddit üzerinde neden uzak durmalısınız gibi vb. o zaman mecbur 7000 TL bandına çıkıp iyi bir şey alacağız. Son attığınız beyaz MSI mı almalıyım yoksa daha iyi alternatifi var mıdır?

Attığım mATX idi, Atx versiyonu da var onun. Benzer fiyatlarda birkaç MSI alternatifi var. VRM performansları attıklarımın hepsinin okay, usb port sayısı, m2 slotları vs. için ihtiyaçlarınız doğrultusunda eleme yapabilirsiniz. Aşağıdaki tabloda kırmızılardan uzak durun sadece.

Çok teşekkürler tekrar yardımlarınız için. Son olarak şu 2 model arasında çok bir fark var mıdır hocam?

200-300 TL oynuyor sadece.

Biri mATX biri ATX. Kasan mATX ise b650 olanı takamazsın. Muhtemelen b650'de desteklenen fan sayısı, usb portları vs. daha fazladır. Oyunlarda vs. aldığın performansta fark olmaz. B650'nin VRM soğutması bir tık daha iyi galiba ama dediğim gibi sana pek bir etkisi olmaz ekstrem overclock yapmıyorsan

Overclock yapmıyorum hocam. Çok bir fark yoksa eğer B650M almayı düşünüyorum zaten yeterince bütçe dışına çıktım diğer parçalardan da daha fazla kısmak istemiyorum ama sonra aklımın diğerinde kalmasınıda istemiyorum açıkçası @Abadzekh ve Phantom Spirit ile bu anakartı kullanabilir miyim acaba.

Son düzenleme:
Kullanabilirsin, güzel soğutucu. Kasa ile uyumluluğuna dikkat et sadece.

Son düzenleme:
Hocam özür dilerim. Kafam çok karıştı bu toplama PC için parça seçerken. Son kez soruyorum ASUS alanı alsam sıkıntı çıkartır mı? İşlemci yükseltmeyi düşünmüyorum çünkü.
Dediğim gibi o anakartı bilmiyorum, incelemesini vs. de bulamadım. Genelde hazır sistemlerde kullanılıyor B650M-R gibi. B650M-P'yi alma, güç limiti var anakartta 135 watt'lık.

B650M-R ve K için o anakarta sahip olan ve bios kurcalamaktan imtina etmeyen, oc yapan vs. kişilere farklı bir konu başlığında sor istiyorsan. Cinebench R23 skorlarını paylaşırlarsa işlemciyi kısıtlıyor mu kısıtlamıyor mu anlaşılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…