Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 20 Ocak 2025 #21 Abadzekh dedi: Dediğim gibi o anakartı bilmiyorum, incelemesini vs. de bulamadım. Genelde hazır sistemlerde kullanılıyor B650M-R gibi. B650M-P'yi alma, güç limiti var anakartta 135 Watt'lık. Genişletmek için tıkla... B650M-R hakkında bir bilgi var mı peki hemen hemen aynıylarsa eğer birini sipariş vermeyi düşünüyorum.
Abadzekh dedi: Dediğim gibi o anakartı bilmiyorum, incelemesini vs. de bulamadım. Genelde hazır sistemlerde kullanılıyor B650M-R gibi. B650M-P'yi alma, güç limiti var anakartta 135 Watt'lık. Genişletmek için tıkla... B650M-R hakkında bir bilgi var mı peki hemen hemen aynıylarsa eğer birini sipariş vermeyi düşünüyorum.
A Abadzekh Decipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.189 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #22 Matany dedi: B650M-R hakkında bir bilgi var mı peki hemen hemen aynıylarsa eğer birini sipariş vermeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir önceki mesajımı düzenledim.
Matany dedi: B650M-R hakkında bir bilgi var mı peki hemen hemen aynıylarsa eğer birini sipariş vermeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir önceki mesajımı düzenledim.
Matany Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 1.337 Çözümler 4 20 Ocak 2025 #23 Abadzekh dedi: Bir önceki mesajımı düzenledim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun dediğiniz gibi yapacağım hocam.
Abadzekh dedi: Bir önceki mesajımı düzenledim. Genişletmek için tıkla... Sağ olun dediğiniz gibi yapacağım hocam.