Başka yerden alıp orada montajını yaptırın? Yani sipariş verin gelsin soğutucu vatana götürün bir rica edin montajını yapar mısınız diye yaparlar herhalde. Yapmazlarsa evde sen dene yoksa kule tipi montajı yapmış başarılı bir yakının/tanıdığın/arkadaşın varsa ona götür o yapsın. Ben Spirit 120 se'yi alacağım sipariş edeceğim, gelince PC'yi arabaya koyup soğutucuyda götürüp rica edeceğim. Yaparlar belki hem tanıdıkta var. Olmazsa evde biz yapacağız
Öyle de mantıksız değil tabii ki ama yarın teslim alacağım sistemi vatan eve çok yakın da değil bu gece sipariş versem thermalrigthı gelmesi falan tekrar götürmem gerekecek kasayı eğer vatanda muadili varsa oradan almam çok daha kolay olur
Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Cooler Madter Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Öyle de mantıksız değil tabii ki ama yarın teslim alacağım sistemi vatan eve çok yakın da değil bu gece sipariş versem thermalrigthı gelmesi falan tekrar götürmem gerekecek kasayı eğer vatanda muadili varsa oradan almam çok daha kolay olur
Gaming Gen'den alın. 1 gün içerisinde gelir diye düşünüyorum çünkü İstanbul'dan Eskişehir'e 1 günde getirmişler alan kişiye. Yorum olarak yazmıştı sitede. Benim evimde vatana yakın değil ama alınca öyle yapıcam. Vatanda muadili sıvı soğutma olarak bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Onlarda tabi baya bi pahalı.
diğer markalara baktığımda çift fanlı bulamadım sadece cooler masterda var 2 tane
Cooler Master Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri,Cooler Madter Hyper 212 Dual Sickleflow 2x120mm ARGB Led Fanlı CPU Soğutucusu en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
diğer markalara baktığımda çift fanlı bulamadım sadece cooler masterda var 2 tane