uzeyirmehdizade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.499 Çözümler 4 22 Mart 2025 #11 Denetim Masası'ndan güç ayarlarını dengeliye alın sorun çözülecektir.
Johancruyff Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 779 Çözümler 10 Yer Bodrum 24 Mart 2025 #12 em1nnww dedi: Hiç yapmadım hocam nereden bakabilirim yapılıp yapılmadığına. Hocam bir sadece OC bölümünden RAM'ları 6000MHz çektim onun dışındada dokunmadım akşam bir bakayım açık olabilir. max 70 gördüm Genişletmek için tıkla... Hocam güç ayarlarında yüksek yada nihaide olduğundan kaynaklanadabilir oraya bir göz atın.
em1nnww dedi: Hiç yapmadım hocam nereden bakabilirim yapılıp yapılmadığına. Hocam bir sadece OC bölümünden RAM'ları 6000MHz çektim onun dışındada dokunmadım akşam bir bakayım açık olabilir. max 70 gördüm Genişletmek için tıkla... Hocam güç ayarlarında yüksek yada nihaide olduğundan kaynaklanadabilir oraya bir göz atın.
em1nnww Picopat Katılım 15 Aralık 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #13 Johancruyff dedi: Hocam güç ayarlarında yüksek yada nihaide olduğundan kaynaklanadabilir oraya bir göz atın. Genişletmek için tıkla... evet ondan dolayıymış 370040 dedi: Bende de aynı durum var CPB PBO kapadım fark etmedi. Sıcaklık az, kullanım az ama frekans hep yüksek. 3.9 ghz sürekli. Boştayken bile. Nedenini çözemedim yeni bilgisayar. Genişletmek için tıkla... güç ayarlarından dengeliye çekin düşüyor kendisi ondan kaynaklı bişey
Johancruyff dedi: Hocam güç ayarlarında yüksek yada nihaide olduğundan kaynaklanadabilir oraya bir göz atın. Genişletmek için tıkla... evet ondan dolayıymış 370040 dedi: Bende de aynı durum var CPB PBO kapadım fark etmedi. Sıcaklık az, kullanım az ama frekans hep yüksek. 3.9 ghz sürekli. Boştayken bile. Nedenini çözemedim yeni bilgisayar. Genişletmek için tıkla... güç ayarlarından dengeliye çekin düşüyor kendisi ondan kaynaklı bişey