7500F OC ile OCCT testindeki dereceler normal mi?

bayram kalyoncu

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
OCCT testi ile işlemcim ve bütün sistemimdeki sıcaklıklar şu dereceler normal mi? 360mm sıvı soğutma var. Havit'in değerler normal mi ve verdiği hata nedir? Bilgisi olan var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    288,9 KB · Görüntüleme: 18
Bir sorun görünmüyor. Ekran kartı ile ilgili hatanın sebebi de driver-sürüm uyuşmazlığı falan olabilir. Kullanışınızı etkileyen kağanma donma takılma vs. sorunlar yoksa göz ardı edebilirsiniz. Zaten güç kaynaklı bir hata olsa, ciddi bir sorun olsa pc kapanırdı. Yine de temkinli olmak lazım tabi. Belki de oluşacak bir sorunun habercisidir.

İşlemcinin voltajı ve çektiği güç gözüme faazla geldi. Biraz ayar verebilirsiniz o konuda.

Bir sorun görünmüyor. Ekran kartı ile ilgili hatanın sebebi de driver-sürüm uyuşmazlığı falan olabilir. Kullanışınızı etkileyen kağanma donma takılma vs. sorunlar yoksa göz ardı edebilirsiniz. Zaten güç kaynaklı bir hata olsa, ciddi bir sorun olsa PC kapanırdı. Yine de temkinli olmak lazım tabii. Belki de oluşacak bir sorunun habercisidir.

İşlemcinin voltajı ve çektiği güç gözüme faazla geldi. Biraz ayar verebilirsiniz o konuda.

Hocam Ryzen uygulamasındaki OC kullanıyorum kendim OC yapmak istemedim bir sorun teşkil eder mi? Ekran kartımda herhangi bir oyunda sorun yok / 100 kullanırken daha sanırım dediğiniz gibi surum uyuşmazlığı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı