7500F RX 7700 XT sistem nasıldır?

Meiru

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar ssdeki sistemi almayı planlıyorum. Anakartı A620 idi B650M yaptım değişiklik olarak bu şekilde alınır mı sizce? İşlemciyi 7600 yapmayı düşündüm ama öyle yapınca bir de işlemci soğutucusu ek almam gerekecekti. 7500F stok fanla geliyor diye biliyorum iş görür mü iyi midir? Yardımcı olursanız müteşekkir olurum.

Güzel sistem stok fan pek iyi soğutmaz yalnız kule tipi thermalrigth 120mm Assasin daha iyi olacaktır

Hocam sistem çok iyi ancak tek modül RAM bazen sorun yaşatabilir yanına 16 GB daha belki alırsınız bu arada insternete lan kablosuyla bağlanın ben USB adaptörü sinirden kafamda kıracaktım hocam

Hocam sistem çok iyi ancak tek modül RAM bazen sorun yaşatabilir yanına 16 GB daha belki alırsınız bu arada insternete lan kablosuyla bağlanın ben USB adaptörü sinirden kafamda kıracaktım hocam
Kabloyla bağlanacağım zaten ama yine de bi adaptör olsun istediğimden aldım. Ramide çift 16 yapıcam bi süre sonra.

Güzel sistem stok fan pek iyi soğutmaz yalnız kule tipi thermalrigth 120mm Assasin daha iyi olacaktır
Bunu ayrı alsam 7600e geçirmek mantıklı olur mu?

Kabloyla bağlanacağım zaten ama yine de bi adaptör olsun istediğimden aldım. Ramide çift 16 yapıcam bi süre sonra.

Bunu ayrı alsam 7600e geçirmek mantıklı olur mu?
Mantıklı olmaz. 7500f ve 7600 arasında %4 gibi minimal bir fark var. Harcadığınız zaman ve paraya değmez.

7500f mpk olarak karar kılıyorum o zaman hocam.
Evet. İsterseniz bir de Thermalright Peerless Assassin veya Phantom Spirit soğutucu modellerine bakabilirsiniz. Hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…