Çok kötü de değildi çok süper de değildi hocam keskinleştirme açınca bir nevi düzeliyor ama bozulmalar meydana geliyor gereksiz gibi birkaç ayar daha açarsam 200 FPS alırım diye düşünüyorum 250-300 arası gidip geliyordu DX12'de Vulkan'da işler değişebilir. Daha stabil olduğu için.
Çok kötü de değildi çok süper de değildi hocam keskinleştirme açınca bir nevi düzeliyor ama bozulmalar meydana geliyor gereksiz gibi birkaç ayar daha açarsam 200 FPS alırım diye düşünüyorum 250-300 arası gidip geliyordu DX12'de Vulkan'da işler değişebilir. Daha stabil olduğu için.
Hocam format atar mıyım bilmiyorum fakat kaplama kalitesi dışında hepsi yüksekte ayarların ve 150-170 arası gidip geliyor bazen 135 oluyor o da en düşüğü değerler iyi gibi aslında ama olmazsa formatlarım tabii ki. İzlediğim birkaç videodada FPS'ler benimki gibiydi asıl olay şehirde kaç alacak bakalım tahminimce 120 alır ve drop girmez diye umuyorum. Aslında bu FPS değerlerinin videolara göre düşük olması RAM'le de alakalı olabilir RAM 16 ve ucu ucuna yetiyor yani. Ve 2-3 ayarı ultraya çekebilirim bir yandan da gereksiz geldiği için ellemiyorum görüntü kalitesi zaten muazzam ve FPS yeterince iyi.
Hocam format atar mıyım bilmiyorum fakat kaplama kalitesi dışında hepsi yüksekte ayarların ve 150-170 arası gidip geliyor bazen 135 oluyor o da en düşüğü değerler iyi gibi aslında ama olmazsa formatlarım tabii ki. İzlediğim birkaç videodada FPS'ler benimki gibiydi asıl olay şehirde kaç alacak bakalım tahminimce 120 alır ve drop girmez diye umuyorum. Aslında bu FPS değerlerinin videolara göre düşük olması RAM'le de alakalı olabilir RAM 16 ve ucu ucuna yetiyor yani.
Hocam mesela Donanım Arşivi'nin videosunda God of War'da o 105 FPS alıyor, ben 145 alıyorum. Bende sadece RDR2'de bu gerektiğinden düşük FPS. belki de yazılımsal farklılık vardır veya RAM farkı da olabilir bilemiyorum.
Hocam mesela Donanım Arşivi'nin videosunda God of War'da o 105 FPS alıyor, ben 145 alıyorum. Bende sadece RDR2'de bu gerektiğinden düşük FPS. belki de yazılımsal farklılık vardır veya RAM farkı da olabilir bilemiyorum.
Ayarlarınız aynı olmayabilir veya sizde FSR benzeri bir şey açık olabilir veya bunlar haricinde video 2023 yılında yani aradan 2 yıl geçmiş AMD yeni gelen driverlar ile performansı artırıyor.