7500F RX 7700XT sisteme anakart önerisi

Medrehzr

Centipat
Daha fazla  
Sistemimde almayı düşündüğüm bileşenler bunlar.
Kasa hyte 60 aldım.
İşlemci 7500F.
Ekran kartı RX 7700 XT.
Ve 32 GB DDR5 RAM.
Buna uygun anakart ve PSU öneriniz olur mu? Maksimum bütçe anakart için 7 8 k PSU için 2 3 k

Değiştirmeyi tavsiye ettiğiniz parça varsa yazar mısınız?

Anakart için ASUS Prime B650M-K öneririm. Yüksek bütçelere çıkmaya gerek olmadığını düşünüyorum ama gene de isterseniz bakabilirim.
Güç kaynağı olarak MSI MPG A850G sizi uzun süre idare eder.

Anakartın iyi olması ne gibi fayda sağlar acaba bide psu biraz palı gibide 3 ila 4 arası 4 ü biraz daha geçbilir şimdiden teşekkürler

Anakartın iyi olması ne gibi fayda sağlar acaba bir de PSU biraz palı gibi de 3 ila 4 arası 4'ü biraz daha geçbilir şimdiden teşekkürler.

VRM kalitesi, MOSFET soğutucu ve ekstra SSD slotu gibi farkları olabiliyor anakartlarda onun dışında FPS olarak olarak çok az fark olur tahminim 2-3FPS gibi. Güç kaynağı olarak Corsair RM750e bakabilirsiniz.

Son olarak daha iyi bir anakart mı yoksa bir psu mj önerirsiniz anakart sa hangisi

Benim önerim ASUS Prime B650M-K ve MSI MPG A850G ikilisi olur ama elinizde biraz daha para kalmasını isterseniz güç kaynağını Corsair RM750e de tercih edebilirisiniz.

MSI MAG A750GL bunu buldum PSU olarak sizce nasıl bunu ve bu fiyat bandını alabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…