8 811150 Centipat Cep Doktoru Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 31 Mart 2025 #11 İdare eder problem olmaz. Kaliteli bir termal macun kullanın bir de kasanın hava akışı güzelse iş görür.
İdare eder problem olmaz. Kaliteli bir termal macun kullanın bir de kasanın hava akışı güzelse iş görür.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #12 yusuf7878 dedi: Macundan dolayıdır o dereceler. Benim 5600X tam yükte 80 dereceydi. Oyunlarda da 60 ile 70 arasıydı. Genişletmek için tıkla... Evet macunla 85-90 arası oldu fakat benim kasanın hava sirkülasyonuyla alakalı o. bdrhnn dedi: 1 2 ay idare edeyim kule tipi fan cekeceğim CS falan oynayacağım için cok yormam diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... hocam yorsanda birşey olmaz, biraz terlersin sadece
yusuf7878 dedi: Macundan dolayıdır o dereceler. Benim 5600X tam yükte 80 dereceydi. Oyunlarda da 60 ile 70 arasıydı. Genişletmek için tıkla... Evet macunla 85-90 arası oldu fakat benim kasanın hava sirkülasyonuyla alakalı o. bdrhnn dedi: 1 2 ay idare edeyim kule tipi fan cekeceğim CS falan oynayacağım için cok yormam diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... hocam yorsanda birşey olmaz, biraz terlersin sadece
U unicorn ea Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #13 Ben de ryzen 5 7500f kullanıyorum, daha yeni aldım sistemi. Peki hangi kule tipi soğutucuyu önerirsiniz?
Ben de ryzen 5 7500f kullanıyorum, daha yeni aldım sistemi. Peki hangi kule tipi soğutucuyu önerirsiniz?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #14 unicorn ea dedi: Ben de Ryzen 5 7500F kullanıyorum, daha yeni aldım sistemi. Peki hangi kule tipi soğutucuyu önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Arctic Duo 36 veya Phantom Spirit.
unicorn ea dedi: Ben de Ryzen 5 7500F kullanıyorum, daha yeni aldım sistemi. Peki hangi kule tipi soğutucuyu önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Arctic Duo 36 veya Phantom Spirit.
U unicorn ea Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #15 ubiiyy dedi: Arctic Duo 36 veya Phantom Spirit. Genişletmek için tıkla... Tek fanlı kule tipi soğutucu yetmez mi bu işlemciye 2 fanlı kule tipleri kasama sığmayabilir.
ubiiyy dedi: Arctic Duo 36 veya Phantom Spirit. Genişletmek için tıkla... Tek fanlı kule tipi soğutucu yetmez mi bu işlemciye 2 fanlı kule tipleri kasama sığmayabilir.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #16 unicorn ea dedi: Tek fanlı kule tipi soğutucu yetmez mi bu işlemciye 2 fanlı kule tipleri kasama sığmayabilir. Genişletmek için tıkla... Attıklarım varken pek mantıklı olmaz fakat iyisi ise yeterli olur, bildiğim SE 214 XT var. Alternatifler vardır ama bilmiyorum pek.
unicorn ea dedi: Tek fanlı kule tipi soğutucu yetmez mi bu işlemciye 2 fanlı kule tipleri kasama sığmayabilir. Genişletmek için tıkla... Attıklarım varken pek mantıklı olmaz fakat iyisi ise yeterli olur, bildiğim SE 214 XT var. Alternatifler vardır ama bilmiyorum pek.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.232 Makaleler 2 Çözümler 33 31 Mart 2025 #17 unicorn ea dedi: Tek fanlı kule tipi soğutucu yetmez mi bu işlemciye 2 fanlı kule tipleri kasama sığmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kalite daha önemli çift fanlı olmasına kıyasla. Kaliteli bir tek yetecektir.
unicorn ea dedi: Tek fanlı kule tipi soğutucu yetmez mi bu işlemciye 2 fanlı kule tipleri kasama sığmayabilir. Genişletmek için tıkla... Kalite daha önemli çift fanlı olmasına kıyasla. Kaliteli bir tek yetecektir.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.126 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #18 ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İşlemci Soğutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi işlemci soğutucu sipariş ekranı www.gelbura.com 224 XT Renksiz fiyatı RGB fiyatına göre iyiymiş, alınabilir. Ama konu açman daha iyi olur.
ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İşlemci Soğutucu ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi işlemci soğutucu sipariş ekranı www.gelbura.com 224 XT Renksiz fiyatı RGB fiyatına göre iyiymiş, alınabilir. Ama konu açman daha iyi olur.