7500F ve 9060 XT ile sistem tamamlama planı

Bütçe
15000

Javierp

Picopat
Daha fazla  
7500F ve 9060 XT aldım. Şu an yaklaşık 15k bütçem var. Bu parçalar için SSD zaten var; PSU, kasa, RAM ve anakart almam gerek. Soğutucu da aldım.

7500F ve 9060 XT aldım. Şu an yaklaşık 15k bütçem var. Bu parçalar için SSD zaten var; PSU, kasa, RAM ve anakart almam gerek. Soğutucu da aldım.

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...0-ax5u6000c3016g-clarbk-fiyati,245824193.html (2x)
15800 TL civarı yapıyor bütçen artmazsa anakartı düşürebilirsin.

Gigabyte anakart almayın diyorlar. Sıkıntı çıkartır mı?

Gigabyte anakart almayın diyorlar. Sıkıntı çıkartır mı?

Sıkıntı çıkarmaz bu fiyata rakipsiz diyebilirim. İleride yapacağın yükseltmeler içinde yeterli kalacaktır. Fakat PSU kısmında belki sorun yaşayabilirsin 650W.

Xpg lancer ram bellek 2.300tl Amazon’da. Anakartı da Ordan alacağım. Fark eder mi attığınız modelle? Rgb umrumda değil

Linkini atabilir misin? RGB olsun diye atmadım zaten. CL30 dan fazlaysa değeri alınmaz.
Cl48 miş hocam dikkat etmedim. Kasanın 750w versiyonunu almama gerek var mı? Ve içindeki Psu kaliteli mi? Genelde kasayla gelenler çok iyi olmuyor malum.

Böyle bir model de var.

CL48 miş hocam dikkat etmedim. Kasanın 750W versiyonunu almama gerek var mı? Ve içindeki PSU kaliteli mi? Genelde kasayla gelenler çok iyi olmuyor malum.

İçindeki PSU FSP. Gene klasik olacak fakat bu fiyata daha iyisini bulamazsın. Temel seviye koruma bileşenleri var. 750W istiyorsan bu modele bakabilirsin.
Gold sertifikaya sahip XPG Kyber PSU var.

Bu Patriot modeli yerine XPG modeli daha stabil olur sorun yaşamazsın.

Ram olarak bunu da değerlendirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…