Ucuza satılıyor da düşük parça kullanılarak ek olarak taksit ile almak istediğin zaman en az 5-6 bin TL fark ile alıyorsun yani ucuz parçaya fazla para vermiş oluyorsun.Hazır sistemler ucuza satılıyor parça fiyatına zam gelmesinin bir önemi yok sıfırdan alacak için.
Ne kadar fiyata alınıyormuş RTX 4060 Ti söyle de bilelim.Bu fiyata 4060 Ti alınmaz, biraz kampanya kovala hocam.
Yaran mı var söyle bilelim? Sitede çok kişiye 25-28K arasında 4060ti sistem tavsiyesinde bulunduk. Bu fiyatlar 4060ti gibi bir çöp için uçuk kalıyor.Ucuza satılıyor da düşük parça kullanılarak ek olarak taksit ile almak istediğin zaman en az 5-6 bin TL fark ile alıyorsun yani ucuz parçaya fazla para vermiş oluyorsun.
Ne kadar fiyata alınıyormuş RTX 4060 Ti söyle de bilelim.
Ucuza satılıyor da düşük parça kullanılarak ek olarak taksit ile almak istediğin zaman en az 5-6 bin TL fark ile alıyorsun yani ucuz parçaya fazla para vermiş oluyorsun.
Ne kadar fiyata alınıyormuş RTX 4060 Ti söyle de bilelim.
Banada öner de göreyim bir bakayımYaran mı var söyle bilelim? Sitede çok kişiye 25-28K arasında 4060ti sistem tavsiyesinde bulunduk. Bu fiyatlar 4060ti gibi bir çöp için uçuk kalıyor.
4070 Süper ekran kartından neye geçebilirsin ileri de mesela 4080 Super veya 4090 değil mi?7500F yeni nesil sisteme ileriye dönük değil demissin nedeni nedir?
Gamegarajın ki güzelmiş.Vatan biraz düşük geldi.AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB OC - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB OC - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Attığınız sistem çok kötü bu fiyata 4070s var.
Şimdilik ahım şahım bir sistem düşünmüyorum.Beni 2 3 yıl idare etmesi yeterli.Banada öner de göreyim bir bakayım
4070 Süper ekran kartından neye geçebilirsin ileri de mesela 4080 Super veya 4090 değil mi?
Peki bu ekran kartları ile 7500F darboğaz yapar mı? Evet. Çünkü 7500F'in o kadar gücü yok her şey dengi dengine yükseltmen gerekecek çoğu parçayı değiştireceksin ee ben ne anladım bu ileriye dönükten böyle ileriye dönük mü olur.
16 GB ama fiyatına göre iyi değilmidir?Bu fiyata 4060 Ti alınmaz, biraz kampanya kovala hocam.
Seçim sizin tabii ki, ancak şu dönemde kaliteli bileşenler ile güzel hazır sistem kampanyaları oluyor. 40K iletmiş olduğunuz sistem için fazla. Biraz daha bekleyerek daha güzel sistem alabilirsiniz. Beklemek istemiyorsanız da önerilenlerden hoşunuza gideni alabilirsiniz.Gamegarajın ki güzelmiş.Vatan biraz düşük geldi.
Şimdilik ahım şahım bir sistem düşünmüyorum.Beni 2 3 yıl idare etmesi yeterli.
8GB 4060Tİ neredeyse 16GB modelinden daha iyi performans gösteriyor. 2K için uygun bir kart değil ucu ucuna kurtarıyor. 1080P içinde 16GB gereksiz, ona aldanmamanızı tavsiye ederim.Gamegarajın ki güzelmiş.Vatan biraz düşük geldi.
16 GB ama fiyatına göre iyi değilmidir?
16 GB ama fiyatına göre iyi değil midir?
Arkadaşın gösterdiği sistem nasıldır?Kart günümüz oyunlarını anca 1080p oynatacağı için 16 GB VRAM'e zaten ihtiyaç duymayacaksınız. Daha zamanınız varsa RTX 4070 Super sistem kovalayın. VRAM ihtiyacınız varsa 7800XT düşünebilirsiniz.
RTX 4060Ti 16 GB için o fiyatlara çıkılıyorsa kesinlikle RTX 4070 alınmalı asla fiyatını hakeden bir ürün değilSeçim sizin tabii ki, ancak şu dönemde kaliteli bileşenler ile güzel hazır sistem kampanyaları oluyor. 40K iletmiş olduğunuz sistem için fazla. Biraz daha bekleyerek daha güzel sistem alabilirsiniz. Beklemek istemiyorsanız da önerilenlerden hoşunuza gideni alabilirsiniz.
8GB 4060Tİ neredeyse 16GB modelinden daha iyi performans gösteriyor. 2K için uygun bir kart değil ucu ucuna kurtarıyor. 1080P içinde 16GB gereksiz, ona aldanmamanızı tavsiye ederim.
RTX 4060 Ti 16 GB o kadar para vereceğine üstüne az daha koy RTX 4070 veya RTX 4070 Super almaya çalış hangisine gücün yeterse çünkü 4060 Ti 16 GB alınabilecek bir kart değil kartın 16 GB'lık bir gücü yok 4060 Ti 8 GB'ın üstüne ekstra para vermiş oluyorsun. 4070'li bir sistem topladığın zaman bırak 2-3 ü seni 5 yıla kadar rahat götürebilir tabi ki grafiklerden kısmak zorunda kalırsın ama götürür yaniGamegarajın ki güzelmiş.Vatan biraz düşük geldi.
16 GB ama fiyatına göre iyi değilmidir?
Böyle sistemler ileriye dönük değildir. İleride sistemi yükseltmek istediğin zaman çoğu parçayı değiştirmek zorunda kalırsın.
Ucuza satılıyor da düşük parça kullanılarak ek olarak taksit ile almak istediğin zaman en az 5-6 bin TL fark ile alıyorsun yani ucuz parçaya fazla para vermiş oluyorsun.