dur Kilopat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Bana F/P bir sistem gibi geldi. link Son düzenleyen: Moderatör: 10 Kasım 2023
Merhaba arkadaşlar, Sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Bana F/P bir sistem gibi geldi. link
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.072 Makaleler 1 Çözümler 15 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #2 dur dedi: Merhaba arkadaşlar, Sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Bana F/P bir sistem gibi geldi. link Genişletmek için tıkla... Linkini atar mısın?
dur dedi: Merhaba arkadaşlar, Sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Bana F/P bir sistem gibi geldi. link Genişletmek için tıkla... Linkini atar mısın?
LinusTechTips Kilopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 2.901 Makaleler 1 Çözümler 37 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Muhendisi 10 Kasım 2023 #3 dur dedi: Merhaba arkadaşlar, Sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Bana F/P bir sistem gibi geldi. link Genişletmek için tıkla... Bu fiyata göre çok iyi diyebilirim. Al geç.
dur dedi: Merhaba arkadaşlar, Sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Bana F/P bir sistem gibi geldi. link Genişletmek için tıkla... Bu fiyata göre çok iyi diyebilirim. Al geç.
Dusb Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 659 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #4 Kasa ve PSU kötü. Diğer parçalar güzel.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.590 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 10 Kasım 2023 #5 Kasa biraz sıkıntılı fakat bu fiyata çok güzel cihaz alınabilir.
Slmbneymen Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 1.673 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White İşlemci : Intel i7-14700K Anakart : MSI Pro Z790-A Max Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16) Depolama : Kingston 2TB M2 ssd Kasa : NZXT H9 Elite Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360 Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE Kulaklık : SteelSeries Arctis 9 Klavye : Asus ROG Strix Scope II Mouse : Glorious Model O Wireless White Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite Öğrencisi 10 Kasım 2023 #6 dur dedi: Merhaba arkadaşlar, Sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Bana F/P bir sistem gibi geldi. link Genişletmek için tıkla... Kasa bomba gibi patlayabilir her an onun dışında gayet güzel.
dur dedi: Merhaba arkadaşlar, Sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Bana F/P bir sistem gibi geldi. link Genişletmek için tıkla... Kasa bomba gibi patlayabilir her an onun dışında gayet güzel.
dur Kilopat Katılım 31 Ekim 2016 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #7 Zotac markası iyi midir ? Ayrıca ekran kartı OC değil.
ircoas Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.701 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Islemci:AMD Ryzen™5 7600X Anakart:GIGABYTE B650M DS3H Ram:XPG 32GB (2x16GB) Lancer Siyah DDR5 6000MHz CL40 Kasa/PSU:XIGMATEK COCKPIT X-POWER 700W 80PLUS Ekran Karti:ZOTAC GeForce RTX 4070 TWIN EDGE OC Sivi Sogutma:COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 SSD:CRUCIAL P3 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 10 Kasım 2023 #8 dur dedi: Zotac markası iyi midir ? Ayrıca ekran kartı OC değil. Genişletmek için tıkla... Guzeldir bende kullanmaktayim.
dur dedi: Zotac markası iyi midir ? Ayrıca ekran kartı OC değil. Genişletmek için tıkla... Guzeldir bende kullanmaktayim.
E Emre_2000 Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 955 10 Kasım 2023 #9 dur dedi: Merhaba arkadaşlar, Sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Bana F/P bir sistem gibi geldi. link Genişletmek için tıkla... Kasa çok kötü ve degistirilemiyor. Belki mağazada değiştirebilirsiniz. Ama bunun yerine PcKolik veya gaming.gen benzer fiyatta kasasida iyi sistemler olmalı. dur dedi: Zotac markası iyi midir ? Ayrıca ekran kartı OC değil. Genişletmek için tıkla... Köklü bir marka sıkıntı çıkarmaz.
dur dedi: Merhaba arkadaşlar, Sistem hakkında yorumlarınızı merak ediyorum. Bana F/P bir sistem gibi geldi. link Genişletmek için tıkla... Kasa çok kötü ve degistirilemiyor. Belki mağazada değiştirebilirsiniz. Ama bunun yerine PcKolik veya gaming.gen benzer fiyatta kasasida iyi sistemler olmalı. dur dedi: Zotac markası iyi midir ? Ayrıca ekran kartı OC değil. Genişletmek için tıkla... Köklü bir marka sıkıntı çıkarmaz.
Dusb Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 659 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2023 #10 dur dedi: Zotac markası iyi midir ? Ayrıca ekran kartı OC değil. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bu bütçede gayet iyi. Yalnız işlemcin için hava soğutma tavsiye ederim.
dur dedi: Zotac markası iyi midir ? Ayrıca ekran kartı OC değil. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı bu bütçede gayet iyi. Yalnız işlemcin için hava soğutma tavsiye ederim.