Alınır dediğin oyunlarıda rahat akıcı oynatır.AMD Ryzen 7500F ve Gigabyte RX 7700 XT almayı düşünüyorum 3.2 GB RAM ve 1TB SSD alacağım çoğunlukla FPS oyunu oynasam da arada RDR2 gibi hikayeli oyunlar da oynayacağım. Sizce mantıklı bir tercih mi?
@efebatiin değerli Technopat üyeleri merhaba, bu sistemi 26.000 TL'ye iniyor satıcı, ben 24 düşünüyordum ama sanırım daha inmiyor. Mart başında alınmış.
A. Fiyat - performansı nasıldır sizce? Bu sistemin aynısı. Ek olarak küçük, tek fanlı bir sıvı soğutma eklenmiş.
B. Fiyat daha düşürülmeli mi?
IT-OPEN V10 / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
IT-OPEN V10 / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Baktım fakat fiyatı artıyor 7500F tükendiği için en ucuz 40 bine geliyor ama öneri için sağ olun.
@efebatiin değerli Technopat üyeleri merhaba, bu sistemi 26.000 TL'ye iniyor satıcı, ben 24 düşünüyordum ama sanırım daha inmiyor. Mart başında alınmış.
A. Fiyat - performansı nasıldır sizce? Bu sistemin aynısı. Ek olarak küçük, tek fanlı bir sıvı soğutma eklenmiş.
IT-OPEN V10 / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM
IT-OPEN V10 / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE Radeon RX 7700 XT 12GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / AMD Radeon Sistem Tavsiyesi en uygun fiyat seçenekleri ile ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Baktım fakat fiyatı artıyor 7500F bittiği için sizce tek tek toplamak daha mantıklı değil mi?
Hayır ben ikinci el buldum, 26 bin fiyat veriyor. Aynı sistem. İkinci el fiyatı makul mü, onu sormak istedim. 24 bine inerse almayı düşünüyordum. Ayda bir konu açabiliyoruz, mecburen bu şekilde soruyorum.Pahalı ve işlemci stoğu bitmiş.
Hayır ben ikinci el buldum, 26 bin fiyat veriyor. Aynı sistem. İkinci el fiyatı makul mü, onu sormak istedim. 24 bine inerse almayı düşünüyordum. Ayda bir konu açabiliyoruz, mecburen bu şekilde soruyorum.
Denemek lazım elbette. Teşekkür ederim, @Darklord1 arkadaşın da konusunu meşgul ettim, kusura bakma lütfen.7700XT ve 7500F için 26k iyi fiyat tabii parçalar sorunlu değil ise.