7500F ve RX 7700 XT sistem toplama

Bütçe
36000

Darklord1

Hectopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 7500F ve Gigabyte RX 7700 XT almayı düşünüyorum 3.2 GB RAM ve 1TB SSD alacağım çoğunlukla FPS oyunu oynasam da arada RDR2 gibi hikayeli oyunlar da oynayacağım. Sizce mantıklı bir tercih mi?

Alınır ama 36k ya alınmaz.
Toplamda 36.841TL

@efebatiin Değerli Technopat üyeleri merhaba, bu sistemi 26.000 TL'ye iniyor satıcı, ben 24 düşünüyordum ama sanırım daha inmiyor. Mart başında alınmış.

A. Fiyat - performansı nasıldır sizce? Bu sistemin aynısı. Ek olarak küçük, tek fanlı bir sıvı soğutma eklenmiş.
B. Fiyat daha düşürülmeli mi?

Son düzenleme:
@efebatiin değerli Technopat üyeleri merhaba, bu sistemi 26.000 TL'ye iniyor satıcı, ben 24 düşünüyordum ama sanırım daha inmiyor. Mart başında alınmış.

A. Fiyat - performansı nasıldır sizce? Bu sistemin aynısı. Ek olarak küçük, tek fanlı bir sıvı soğutma eklenmiş.

Baktım fakat fiyatı artıyor 7500F tükendiği için en ucuz 40 bine geliyor ama öneri için sağ olun.

@efebatiin değerli Technopat üyeleri merhaba, bu sistemi 26.000 TL'ye iniyor satıcı, ben 24 düşünüyordum ama sanırım daha inmiyor. Mart başında alınmış.

Baktım fakat fiyatı artıyor 7500F bittiği için sizce tek tek toplamak daha mantıklı değil mi?

Baktım fakat fiyatı artıyor 7500F bittiği için sizce tek tek toplamak daha mantıklı değil mi?

Bence de öyle, ben ikinci el fiyatını sormak ve uygun mu diye foruma danışmak istemiştim.

Sizin durumunuzda olsam muhtemelen Gaming Gecelerini vb. başka tavsiye sistemleri denerdim. Hatta 40 bin veriyorsam PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri alırdım. İmkanınız varsa anakartı b650 ile değiştirin. 2 m2 slotu olsun. Ben yazılımın donanımdan önemli olduğunu düşünüyorum. Yazılım ne kadar güçlüyse donanım o kadar kendini gösterebiliyor, limitlerini zorlayabiliyor. Benzetme olacak ama 6 yıl iPhone 7 kullandım, aynı paraya Sony Xperia alınabiliyordu. iPhone 7 yi hala kullanan var ama Sony'lere bakan yok. Nvidia da biraz gözümde Apple gibi. Yazılım desteği varsa ürün var. DLSS ile 80 FPS alabiliyorsam, ben standart kullanıcı olarak mutlu olurum. Zaten günde 2 saat oyun oynayabilirsek mutlu oluyoruz, onda da akıcılık detaylardan çok daha önemli hale geliyor. Seçim elbette sizin, gönlünüze yatanı alın hocam.

Pahalı ve işlemci stoğu bitmiş. Kendi konunu açıp beni etiketleyebilirsin.

Hayır ben ikinci el buldum, 26 bin fiyat veriyor. Aynı sistem. İkinci el fiyatı makul mü, onu sormak istedim. 24 bine inerse almayı düşünüyordum. Ayda bir konu açabiliyoruz, mecburen bu şekilde soruyorum.

7700XT ve 7500F için 26k iyi fiyat tabii parçalar sorunlu değil ise.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı