R RainbowSPF Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 241 Çözümler 1 12 Aralık 2020 #1 Maksimum 7500TL (monitörsüz) olacak şekilde bir bilgisayar toplayabilir misiniz? Bu fiyata en iyisi hangisi olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2020
Maksimum 7500TL (monitörsüz) olacak şekilde bir bilgisayar toplayabilir misiniz? Bu fiyata en iyisi hangisi olabilir?
R riotadamsin Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #2 Dostum bence İtopya'dan Vatan PC'den vs. hazır kasalara bak daha uygun olur fiyat bakımından.
Adem Ali Karakavak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2015 Mesajlar 1.060 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2020 #3 riotadamsin dedi: Dostum bence İtopya'dan Vatan PC'den vs. hazır kasalara bak daha uygun olur fiyat bakımından. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde tüm sistemi kaliteli parçalardan oluşmayabilir. @RPM yardımcı olacaktır.
riotadamsin dedi: Dostum bence İtopya'dan Vatan PC'den vs. hazır kasalara bak daha uygun olur fiyat bakımından. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde tüm sistemi kaliteli parçalardan oluşmayabilir. @RPM yardımcı olacaktır.