uwzex Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller, Ryzen 7 7800x3D ile kullanabileceğim F/P anakart tavsiyesi alabilir miyim? 7500 TL bütçem var.
Merhaba arkadaşlar iyi Sosyaller, Ryzen 7 7800x3D ile kullanabileceğim F/P anakart tavsiyesi alabilir miyim? 7500 TL bütçem var.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.300 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 Nasıl olur ? Faz sayısı da güzel. Amazon.com.tr
uwzex Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 Ayturan dedi: Nasıl olur? Faz sayısı da güzel. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu anakartın fazlasıyla önerildiğini gördüm sanırım attığınızı alacağım, peki ya Gaming Plus Wi-Fi modeli nasıldır?
Ayturan dedi: Nasıl olur? Faz sayısı da güzel. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Bu anakartın fazlasıyla önerildiğini gördüm sanırım attığınızı alacağım, peki ya Gaming Plus Wi-Fi modeli nasıldır?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.300 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #4 uwzex dedi: Bu anakartın fazlasıyla önerildiğini gördüm sanırım attığınızı alacağım, peki ya Gaming Plus Wi-Fi modeli nasıldır? Genişletmek için tıkla... Sanırım sadece tasarım farkı mevcut. O daha çok hoşuna gittiyse tercih edebilirisin. Ben biraz daha bu ürün uygun diye attım.
uwzex dedi: Bu anakartın fazlasıyla önerildiğini gördüm sanırım attığınızı alacağım, peki ya Gaming Plus Wi-Fi modeli nasıldır? Genişletmek için tıkla... Sanırım sadece tasarım farkı mevcut. O daha çok hoşuna gittiyse tercih edebilirisin. Ben biraz daha bu ürün uygun diye attım.
uwzex Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 Ayturan dedi: Sanırım sadece tasarım farkı mevcut. O daha çok hoşuna gittiyse tercih edebilirisin. Ben biraz daha bu ürün uygun diye attım. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz yani sadece tasarım farkı olduğuna. Ona göre sizin attığınızı alacağım şimdi.
Ayturan dedi: Sanırım sadece tasarım farkı mevcut. O daha çok hoşuna gittiyse tercih edebilirisin. Ben biraz daha bu ürün uygun diye attım. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz yani sadece tasarım farkı olduğuna. Ona göre sizin attığınızı alacağım şimdi.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.300 Çözümler 32 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #6 uwzex dedi: Eminsiniz yani sadece tasarım farkı olduğuna. Ona göre sizin attığınızı alacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Kendin de bakıp görebilirsin. Evet sadece tasarım farkı var.
uwzex dedi: Eminsiniz yani sadece tasarım farkı olduğuna. Ona göre sizin attığınızı alacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Kendin de bakıp görebilirsin. Evet sadece tasarım farkı var.
uwzex Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #7 Ayturan dedi: Kendin de bakıp görebilirsin. Evet sadece tasarım farkı var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim hocam sizin attığınızı alıyorum o zaman.
Ayturan dedi: Kendin de bakıp görebilirsin. Evet sadece tasarım farkı var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim hocam sizin attığınızı alıyorum o zaman.
Sensation Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 1.948 Çözümler 2 12 Ocak 2025 #8 uwzex dedi: Eminsiniz yani sadece tasarım farkı olduğuna. Ona göre sizin attığınızı alacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Aynı anakart bende de var hocam, dertsiz sorunsuz kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
uwzex dedi: Eminsiniz yani sadece tasarım farkı olduğuna. Ona göre sizin attığınızı alacağım şimdi. Genişletmek için tıkla... Aynı anakart bende de var hocam, dertsiz sorunsuz kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
uwzex Hectopat Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #9 Sensation dedi: Aynı anakart bende de var hocam, dertsiz sorunsuz kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız fakat bir de şimdi RAM siparişi geçeceğim sizce hangi RAM'i alayım? 16 GB.
Sensation dedi: Aynı anakart bende de var hocam, dertsiz sorunsuz kullanıyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız fakat bir de şimdi RAM siparişi geçeceğim sizce hangi RAM'i alayım? 16 GB.
Sensation Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 1.948 Çözümler 2 12 Ocak 2025 #10 uwzex dedi: Hocam konudan bağımsız fakat bir de şimdi RAM siparişi geçeceğim sizce hangi RAM'i alayım? 16 GB. Genişletmek için tıkla... Bütçen varsa 32GB al derim, ileride bellek masrafı etmezsin. https://www.hepsiburada.com/xpg-lancer-siyah-rgb-ddr5-6000mhz-cl30-32gb-2x16gb-dual-kit-30-40-40-1-35v-pm-HBC00003V09O6
uwzex dedi: Hocam konudan bağımsız fakat bir de şimdi RAM siparişi geçeceğim sizce hangi RAM'i alayım? 16 GB. Genişletmek için tıkla... Bütçen varsa 32GB al derim, ileride bellek masrafı etmezsin. https://www.hepsiburada.com/xpg-lancer-siyah-rgb-ddr5-6000mhz-cl30-32gb-2x16gb-dual-kit-30-40-40-1-35v-pm-HBC00003V09O6