7500TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
  • Samsung 250GB 850 EVO
  • ASUS GeForce GTX1060 DUAL 6GB
  • ASUS Z170 PRO Gaming Intel Z170 3400 MHz
  • ASUS 23.6" VP247T 1ms Full HD Gaming Monitör
  • Seagate Barracuda 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm
  • Intel Core i7 7700K
  • KINGSTON 16GB 2400MHZ DDR4 CL15 DIMM HYPERX FURY
  • ZALMAN Z3 PLUS 600LE 600W Veya CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-ALPHA
Yaklaşık 7141 TL gibi bir fiyata böyle bir sistem toplamayı düşünüyorum. Farkındaysanız içinde sıvı soğutma yok kasa ile uyumlu olur mu olmaz mı bilmediğim için eklemedim.

Merak ettiğim şey şu sizce değişmesi gereken veya eklenmesi gereken parçalar varsa neler bu fıyata alınır mı yoksa fiyatların düşmesi için beklemem mi lazım?

Selam. Bence kesinlikle 144 hz monitör alın. O ekran kartını beslemek için o kadar güçlü bir işlemciye ihtiyacınız yok. Daha uygun fiyatlı non-k modellere veya Amd işlemcilere bakmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde de bütçe ayarlamasını yapabilirsiniz.

Monitörü 144Hz almak isterdim ancak çok pahalı bütçeyi arttırmak istemiyorum ve non-k işlemci modellerine baktım k olanlar ile arasında sadece 100tl gibi bir fark var.
Eğer sıvı soğutma kasa ile uyumlu değilse tabi ki non k alacağım ekstra bi masraf çıksın istemiyorum.
Hayatım boyunca amd işlemcilerden çok çektim o yüzden sayfasına bile girmem.

Monitörü 144Hz almak isterdim ancak çok pahalı bütçeyi arttırmak istemiyorum ve non-k işlemci modellerine baktım k olanlar ile arasında sadece 100tl gibi bir fark var.
Eğer sıvı soğutma kasa ile uyumlu değilse tabi ki non k alacağım ekstra bi masraf çıksın istemiyorum.
Hayatım boyunca amd işlemcilerden çok çektim o yüzden sayfasına bile girmem.
AMD işlemci almayacaksan bile 8. nesil al. Bu fiyata 7. nesil olmamış.

Eğer AMD düşünürseniz Ryzen 1600 + GTX 1060 süper gider. Overclock yapmayacaksanız intel için i7 8700 alınabilir. Hatta bütçeye göre i5 8600k bile düşünebilirsiniz. Gerçi soğutma sistemi olmayacaksa K serisi işlemci gereksiz olabilir. Zira size ayrıca masraf olacaktır.

Eğer AMD düşünürseniz Ryzen 1600 + GTX 1060 süper gider. Overclock yapmayacaksanız intel için i7 8700 alınabilir. Hatta bütçeye göre i5 8600k bile düşünebilirsiniz. Gerçi soğutma sistemi olmayacaksa K serisi işlemci gereksiz olabilir. Zira size ayrıca masraf olacaktır.
Eğer K işlemci almak zorunda kalırsam 7500tl geçmeyecek şekilde sıvı soğutma ayarlamaya çalışacağım.
Yukardaki arkadaşda dedi oc yapmayacaksan olabilir diye hangisine yapmayacaksam ekran kartına mı işlemciye mi?
Edit: Zorunda kalmadıkça amd düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı