7500TL Monitör-Mouse-Kulaklık-Klavye-Mouse Pad Önerisi

Bütçe
7500TL

kf2re

Femtopat
Yani yazarken bile fenalık geldi ama evet ihtiyaçlarım bunlar, sisteme yapacağım harcamanın ardından elimde kalacak para da bu. Sistem AMD Ryzen 5 5600X MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 çevresinde toplanma bir sistem. Sistemin tadını çıkarabileceğim bir monitör, monitörün tadını çıkarabileceğim bir klavye, klavyenin tadını çıkarabıleceğim bir fare ve farenin tadını çıkarabileceğim bir fare padi arıyorum. Bu bütçede alabileceğim ekipmanlarla birlikte, alabileceğim; bütçeyi biraz aşsa dahi sisteme bu değil bu yakışır dediğiniz ekipmanlar varsa onları da görmek isterim.

Hazırlamaya başlıyorum, bekleyin.

İtopya mağazalarına yakın değilseniz monitör bu olsun.

Yakınsan.

Kulaklık bu olsun.

Diğer parçaları da @550519 hocama bırakıyorum.

Fare DarmoShark M3 olsun, Klavye için Gamakay MK61 veya HyperX Alloy MKW100 önerebilirim.

İnch belirtilmemiş onun için bunu öneriyorum.

GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör | ITOPYA

Bunlarda iyi, zaten aynı monitörü önerdik.

Monitör: LG Ultragear 24GN60R-B 23.8 Panelini beğenmezseniz/ölü piksel falan çıkarsa iade edin. Lenovo monitör bakabilirsiniz o zaman.
Mouse: Lamzu Atlantis Wireless Mouse Pek fazla söze gerek yok, mükemmel. SWAR50 kodu çalışıyorsa 50 TL indirim yapar.
Mousepad: Glorious Xl Mousepad 16"x18" (41x46cm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Tercih edilebilir, indirimde diye attım alternatifler var mı? Var fakat fiyatına göre çok iyi.
Klavye: ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - Laptop.Com.TR
Edit: Kulaklığı görmemişim, bütçe artarsa ona da yaparız bir öneri.

Bunlar daha iyi seçim olacaktır.

Kulaklık koymayı unutmuşum, eyvah.

bende rtx 3080 asus rog lhr var 13.500 e satıcam bunu almak istersen haber ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…