Hazırlamaya başlıyorum, bekleyin.Yani yazarken bile fenalık geldi ama evet ihtiyaçlarım bunlar, sisteme yapacağım harcamanın ardından elimde kalacak para da bu. Sistem AMD Ryzen 5 5600X MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 çevresinde toplanma bir sistem. Sistemin tadını çıkarabileceğim bir monitör, monitörün tadını çıkarabileceğim bir klavye, klavyenin tadını çıkarabıleceğim bir fare ve farenin tadını çıkarabileceğim bir fare padi arıyorum. Bu bütçede alabileceğim ekipmanlarla birlikte, alabileceğim; bütçeyi biraz aşsa dahi sisteme bu değil bu yakışır dediğiniz ekipmanlar varsa onları da görmek isterim.
Fare DarmoShark M3 olsun, Klavye için Gamakay MK61 veya HyperX Alloy MKW100 önerebilirim.İtopya mağazalarına yakın değilseniz monitör bu olsun.
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Yakınsan.
Kulaklık bu olsun.AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Diğer parçaları da @550519 hocama bırakıyorum.Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.172,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlarda iyi, zaten aynı monitörü önerdik.İtopya mağazalarına yakın değilseniz monitör bu olsun.
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE G24F-2 23.8" 180Hz(OC) 1ms HDMI DP USB 3.2 FreeSync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G24F-2 ITOPYA'dawww.itopya.com
Yakınsan.
Kulaklık bu olsun.AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA.COM'dawww.itopya.com
Diğer parçaları da @550519 hocama bırakıyorum.Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.172,44 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Monitör: LG Ultragear 24GN60R-B 23.8 Panelini beğenmezseniz/ölü piksel falan çıkarsa iade edin. Lenovo monitör bakabilirsiniz o zaman.Yani yazarken bile fenalık geldi ama evet ihtiyaçlarım bunlar, sisteme yapacağım harcamanın ardından elimde kalacak para da bu. Sistem AMD Ryzen 5 5600X MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 çevresinde toplanma bir sistem. Sistemin tadını çıkarabileceğim bir monitör, monitörün tadını çıkarabileceğim bir klavye, klavyenin tadını çıkarabıleceğim bir fare ve farenin tadını çıkarabileceğim bir fare padi arıyorum. Bu bütçede alabileceğim ekipmanlarla birlikte, alabileceğim; bütçeyi biraz aşsa dahi sisteme bu değil bu yakışır dediğiniz ekipmanlar varsa onları da görmek isterim.
Bunlar daha iyi seçim olacaktır.Monitör: LG Ultragear 24GN60R-B 23.8 Panelini beğenmezseniz/ölü piksel falan çıkarsa iade edin. Lenovo monitör bakabilirsiniz o zaman.
Mouse: Lamzu Atlantis Wireless Mouse Pek fazla söze gerek yok, mükemmel. SWAR50 kodu çalışıyorsa 50 TL indirim yapar.
Mousepad: Glorious Xl Mousepad 16"x18" (41x46cm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Tercih edilebilir, indirimde diye attım alternatifler var mı? Var fakat fiyatına göre çok iyi.
Klavye: ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - Laptop.Com.TR
Kulaklık koymayı unutmuşum, eyvah.Monitör: LG Ultragear 24GN60R-B 23.8 Panelini beğenmezseniz/ölü piksel falan çıkarsa iade edin. Lenovo monitör bakabilirsiniz o zaman.
Mouse: Lamzu Atlantis Wireless Mouse Pek fazla söze gerek yok, mükemmel. SWAR50 kodu çalışıyorsa 50 TL indirim yapar.
Mousepad: Glorious Xl Mousepad 16"x18" (41x46cm) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Tercih edilebilir, indirimde diye attım alternatifler var mı? Var fakat fiyatına göre çok iyi.
Klavye: ASUS ROG STRIX Scope TKL Deluxe ROG NX Red Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye - Laptop.Com.TR
bende rtx 3080 asus rog lhr var 13.500 e satıcam bunu almak istersen haber ver.Yani yazarken bile fenalık geldi ama evet ihtiyaçlarım bunlar, sisteme yapacağım harcamanın ardından elimde kalacak para da bu. Sistem AMD Ryzen 5 5600X MPK / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 çevresinde toplanma bir sistem. Sistemin tadını çıkarabileceğim bir monitör, monitörün tadını çıkarabileceğim bir klavye, klavyenin tadını çıkarabıleceğim bir fare ve farenin tadını çıkarabileceğim bir fare padi arıyorum. Bu bütçede alabileceğim ekipmanlarla birlikte, alabileceğim; bütçeyi biraz aşsa dahi sisteme bu değil bu yakışır dediğiniz ekipmanlar varsa onları da görmek isterim.
Kulaklık koymayı unutmuşum, eyvah.