@Evou DA M1'e bakabilirsin dediğim gibi, 7 günün var. Sistemi satabilirsen çok iyi olur ve DA M1'e geçersin. 7 gün içinde satamazsan da PC HOCASI GG6'ya bakabilirsin, DA M1'in fiyatı 7 gün sonra değişecek galiba.
@Evou da m1'e bakabilirsin dediğim gibi, 7 günün var. Sistemi satabilirsen çok iyi olur ve da m1'e geçersin. 7 gün içinde satamazsan da PC hocası GG6'ya bakabilirsin, da m1'in fiyatı 7 gün sonra değişecek galiba.
@Evou o zaman şimdiden güle güle kullanmanı diliyorum dostum. PC HOCASI GG6'yı Intel Core i3 10100F ile de alabilirsin. Alacaksan AMD işlemcili sistemi alma, aynı sistemin işlemci ve anakartı değiştirilmiş hali bu.
PC HOCASI-GG6 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RTX 2060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
AMD kullanmanı isterdim ama ihtiyaçların ve zevkin farklıysa bilemiyorum tabii.
@Evou o zaman şimdiden güle güle kullanmanı diliyorum dostum. PC hocası GG6'yı Intel Core i3 10100F ile de alabilirsin. Alacaksan AMD işlemcili sistemi alma, aynı sistemin işlemci ve anakartı değiştirilmiş hali bu.
PC HOCASI-GG6 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RTX 2060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
www.gaming.gen.tr
AMD kullanmanı isterdim ama ihtiyaçların ve zevkin farklıysa bilemiyorum tabii.
@Evou stoğu bitirmişler, bende de geç yüklendi. Jeton yeni düştü yani. AMD işlemcili sistem de gayet iyi, sadece 12100F varken diğer sistem alınmazdı. O da olmadığına göre AMD işlemcili sistemi alabilirsin, dediğin oyunların da hakkını verirsin.
@Evou stoğu bitirmişler, bende de geç yüklendi. Jeton yeni düştü yani. AMD işlemcili sistem de gayet iyi, sadece 12100F varken diğer sistem alınmazdı. O da olmadığına göre AMD işlemcili sistemi alabilirsin, dediğin oyunların da hakkını verirsin.