7500TL'ye R5 5500U laptop alınır mı?

Daha fazla  
İyi sosyaller HP 255 G8 AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics 8 GB RAM laptop 2025 yılı 7,500 fiyata alınır mı? Amacım GTA 5 oynamak canlı yayın izlemek müzik dinlemek seyahat ederken kullanmak ara sıra tabii ki en çok GTA 5 oynayacağım ve kendime ait tek modül 16 GB RAM ve 1TB SSD'ye sahibim cihaza takıp kendimce yükseltme yapacağım

Arkadaşlar eklemeyi unuttum bu cihaz GTA 5 için uygun mudur? Veya Adana yüreğir bölgesinden Letgo'ya da sahibinden başka ikinci el cihaz önerebilir misiniz çünkü elden teslim almak istiyorum bütçem maksimum 8000

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    254,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
İyi sosyaller HP 255 G8 AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics 8 GB RAM laptop 2025 yılı 7,500 fiyata alınır mı? Amacım GTA 5 oynamak canlı yayın izlemek müzik dinlemek seyahat ederken kullanmak ara sıra tabii ki en çok GTA 5 oynayacağım ve kendime ait tek modül 16 GB RAM ve 1TB SSD'ye sahibim cihaza takıp kendimce yükseltme yapacağım.

Arkadaşlar eklemeyi unuttum bu cihaz GTA 5 için uygun mudur? Veya Adana yüreğir bölgesinden Letgo'ya da sahibinden başka ikinci el cihaz önerebilir misiniz çünkü elden teslim almak istiyorum bütçem maksimum 8000.

Düşük ayarlarda oynarsın sanırım.

Hocam peki 6000-8000 arası aradığım bir cihaz bulmam mümkün mü rica etsem bana önerebilir misiniz?
Zor hocam oyun performansı olarak üzebilir sizi, CS valorant gibi FPS oyunlarını oynarsınız. Low ayarlarda GTA 5'te oynatır. en azından ikinci elde 10-15'lere çıkıp minimum 1650'li gaming bir model alın. Belki 15 civarına rtx 2050 ip gaming 3 bulunabilir güncel ikinci el piyasasını çok bilmiyorum

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı