3400 TL bütçe ile bir sistem topluyorum kasa ve PSU kaldı en en en fazla 750 TL bütçem var ileride ekran kartı takmayı düşünüyorum 1650-1660 falan takarım en fazla sanırım önerilerinizi Hepsiburada'dan yaparsanız çok mutlu olurum. (200 TL ve üstü alışverişe 50 TL indirimi var)
3400 TL bütçe ile bir sistem topluyorum kasa ve PSU kaldı en en en fazla 750 TL bütçem var ileride ekran kartı takmayı düşünüyorum 1650-1660 falan takarım en fazla sanırım önerilerinizi Hepsiburada'dan yaparsanız çok mutlu olurum. (200 TL ve üstü alışverişe 50 TL indirimi var)
Kesinlikle uzay montaj tavsiye etmiyorum belki arkadaşın koyacak yeri yok ve ayriyeten üstüne bir şey dökülürse falan çok tehlikeli ileride RAM alabilir ama kasa gitti zaman bir faydası olmaz.
Kesinlikle uzay montaj tavsiye etmiyorum belki arkadaşın koyacak yeri yok ve ayriyeten üstüne bir şey dökülürse falan çok tehlikeli ileride RAM alabilir ama kasa gitti zaman bir faydası olmaz.
hocam uzay montaj hiç hoşuma gitmiyot kasa ve psu öneriiz var mıdır?
Agalar ben biraz araştırdım da birkaç ürün soracağım size @Kraps@PROTECTQ@Mehmet A
kasa : gametech colder mesh (1650 ya da 1660 ekran kartı sığar mı acaba?)
FSP Hydro K 500 Serisi 80PLUS Bronze 500W Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 120 mm Fanlı ATX Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Gametech GTP-600 600W 80 Plus Bronze Power Supply PC Güç en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!