750TL PC gamepad önerisi

ggbro

Kilopat
Bütçem 750TL. PC için gamepad arıyorum. Hayatımda hiç gamepad kullanmadım başlangıç için tuşlara basması hafif olan gamepad arıyorum.

Bro Xbox One gamepad öneririm. 750TL'ye sıfır biraz indirimle alabiliyorsun sanırsam fiyatları çok değişkendi. PC platformunda çoğu oyun Xbox koluyla daha uyumlu çalışıyor. Ayrıca kullanımı bence PS kolundan kolay.

1 saat önce falan geldi bir sıkıntısı yok. Bakalım alışması kolay mı? Teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam. Eski oyunlarda vesaire uyum sorunu olan oyunlar için DS4Windows indirebilirsiniz. DS4ü Xbox 360 kolu olarak tanıtıyor. Ayrıca DS4Windows ile touchpadi mouse olarak kullanabiliyorsunuz ve lightbarın rengini değiştirebilirsiniz ya da RGB dalga moduna alabilirsiniz.

Hayırlı olsun hocam. Eski oyunlarda vesaire uyum sorunu olan oyunlar için DS4Windows indirebilirsiniz. DS4ü Xbox 360 kolu olarak tanıtıyor. Ayrıca DS4Windows ile touchpadi mouse olarak kullanabiliyorsunuz ve lightbarın rengini değiştirebilirsiniz ya da RGB dalga moduna alabilirsiniz.
Evet indirdim onu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı