Blacklisetlay
Femtopat
Daha fazla
En ucuza bu işinizi görebilir.Şu anda üstüne 500W Everest markası var. 240W'lık sıvı soğutma alacağım ondan dolayı 750W civarı PSU arıyorum.
En ucuza bu işinizi görebilir.
NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ayrıca o sıvı soğutma 240mm fanlı diye geçiyordur. 240W'lık bir sıvı soğutma tarihte gözükmedi. Ekran kartlarının çoğu o kadar enerji tüketmiyor.
Nerede yazıyor çok merak ettim? Gamepower değil bu. NZXT öyle dandik bir marka değil. Top tier'da Seasonic altyapı kullanıyorlardı. Şu anda piyasanın en iyileri arasındalar.Ekran kartı.
Palit RTX 3060 12 GB.
Bunları biraz araştırdımda bomba gibi patlar falan diyorlar.
NZXT güzel bir firmadır. Bomba gibi patlama olasılığı yok, bu modelide önereni var ama içiniz rahat etmeyecekse farklı model ararım.Ekran kartı.
Palit RTX 3060 12 GB.
Bunları biraz araştırdımda bomba gibi patlar falan diyorlar.
NZXT güzel bir firmadır. Bomba gibi patlama olasılığı yok, bu modelide önereni var ama içiniz rahat etmeyecekse farklı model ararım.
HP senelerin güç kaynağı üreticisi ben de onu önerdim zaten güvenle alabilirsiniz.Ben biraz daha araştırıyım hocam geri dönüş yaparım.
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu marka nasıl.
Alınabillir, güzel bir güç kaynağı.Ben biraz daha araştırıyım hocam geri dönüş yaparım.
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.739,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu marka nasıl.