750W güç kaynağı önerisi

Bütçe
3000

Blacklisetlay

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
İşlemci
Amd ryzen 5 5600x
Şu anda üstüne 500W Everest markası var. 240W'lık sıvı soğutma alacağım ondan dolayı 750W civarı PSU arıyorum.

Şu anda üstüne 500W Everest markası var. 240W'lık sıvı soğutma alacağım ondan dolayı 750W civarı PSU arıyorum.
En ucuza bu işinizi görebilir.

Ayrıca o sıvı soğutma 240mm fanlı diye geçiyordur. 240W'lık bir sıvı soğutma tarihte gözükmedi. Ekran kartlarının çoğu okadar enerji tüketmiyor.

Ekran kartı.
Palit RTX 3060 12 GB.

Bunları biraz araştırdımda bomba gibi patlar falan diyorlar.

Ekran kartı.
Palit RTX 3060 12 GB.

Nerede yazıyor çok merak ettim? Gamepower değil bu. NZXT öyle dandik bir marka değil. Top tier'da Seasonic altyapı kullanıyorlardı. Şu anda piyasanın en iyileri arasındalar.

Ekran kartı.
Palit RTX 3060 12 GB.

NZXT güzel bir firmadır. Bomba gibi patlama olasılığı yok, bu modelide önereni var ama içiniz rahat etmeyecekse farklı model ararım.

Tier-List'e göre MSI BN serisi ile C Tier bir PSU NZXT.

Nzxt kötü firma değil kim dediyse iyi atmış Bitfenix ile beraber 2000 lira civarında alınabilecek en iyi iki psudan biri. 2500 civarına gelindi mi ben HP ürünlerine yönelirim tabi tercihim öyle olur.

NZXT güzel bir firmadır. Bomba gibi patlama olasılığı yok, bu modelide önereni var ama içiniz rahat etmeyecekse farklı model ararım.

Ben biraz daha araştırıyım hocam geri dönüş yaparım.

Bu marka nasıl.

HP senelerin güç kaynağı üreticisi ben de onu önerdim zaten güvenle alabilirsiniz.

Alınabillir, güzel bir güç kaynağı.

B sınıfı olması lazım, kalitesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…