Bu ürün sizce alınır mı? Arkadaşlar iyi model midir yeni nesil ama High Power 800W da var daha uyguna ama High Power kime sorsan alma diyor MSI öneriyor sizce hangisini alırsam uzun yıllar sorunsuz kullanabilirim.
Gen5 önemliyse ikiside değil.
Bu ürün sizce alınır mı? Arkadaşlar iyi model midir yeni nesil ama High Power 800W da var daha uyguna ama High Power kime sorsan alma diyor MSI öneriyor sizce hangisini alırsam uzun yıllar sorunsuz kullanabilirim.
MSI markasının da çok bir olayı yok önemli olan ürünün içerisi, arkadaşımızın attığı Raijintek cratos genel kalite anlamında MSI'dan daha iyi ve daha ucuz. Cybernetics veya SPL's PSU tier list gibi incelemelere göz atarak almayı düşündüğünüz modeller için ne söylenmiş öğrenebilirsiniz.
800 watt güç isteyen bir sistemde hiçbiri çok uzun yıllar çalışmaz 400 watt çeken bir sistemde 10 sene çalışır. Genel kalite ve ne kadar yıpranacağıyla alakalı bir şey.
Detaylı incelemesi mevcut High power'ın. MSI GN modeli hakkında ise hiç bilgi yok. Ayrıca High power sayılı bilindik PSU üreticilerinden. O sorduğunuz kişilerin bilgisi olmadığı açıkça belli malesef.MSI bu modeli 4200 TL bandında High Power vs Raijintek markasını kimse sorsam tanımıyor hatta sürekli bilgisayar toplayan kişilerede danıştım onlarda MSI al High Power Raijintek gibi bilinmedik markalara girme diyor şimdi ben bayağı arada kaldım High Power daha uygun tabii ki ama ne kadar kaliteli iyi bilemiyoruz detaylı incelemeleri vs olmadığından dolayı.
MAG A750GN yapısal olarak daha iyi bir model hocam, gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Kaynak?MAG A750GN yapısal olarak daha iyi bir model hocam, gönül rahatlığı ile alabilirsin.
@yusuf7878 sürekli bilgisayar işi içinde olan bir kişi neden bu markayı bilmesinki hocam ona göre de sizin bilginiz yok MSI tanındık bilindik köklü bir marka biliyosnzdr zaten High Power markası yurt dışında iyi olabilir ona bir şey dediğim yok ama ülkemizde birebir aynı orijinalini sattıklarını bilemeyiz Teknobiyotik'le görştm fason üretimdeki son ürünleri satıyolarmış şu an kutusu bile değişmiş öyle söylediler bana şimdi nasıl güveniyim ben buna teknobiyotikten çok alışveriş yaptım güvenilir bir firma ama markaya güven yok işte.
MSI'ın tanındık olmasının hiçbir manası yok. PSU işine de yeni girişti zaten. 2020 civarlarında. Ki zaten üretimi yapan oda değil. Ürettiriyor. High Power ise 1984 yılından beri PSU üretim işinde. Kendi güç kaynağını kendisi üretiyor. Ürettirmiyor MSI gibi. Ayrıca PSU alırken markaya bakmamanız gerektiğiniz herhalde 10 kere söyledim.
Revize durumu pek bir şeyi değiştirmiyor. İç kısmı aynı kalmıştır. Teknobiyotik zaten High Power'ın resmi distrübütörü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.