Hocam bunun stoğu bitmiş sitede. Sepete ekle diyince stok kalmadı diyor. Sitede hala indirimli olan PSU'lardan sadece Core Reactor 750w kaldı.
Palit 3070Sistem özelliklerini öğrenebilir miyim @SLrmaSs ?
![]()
HİGHPOWER PERFORMANCE GD 750 WATT PSU - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1009470328
HİGHPOWER PERFORMANCE GD 750 WATT PSU - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
@Maximum linki yollarken keşke kontrol etseydiniz. Stok yok, uzun süredir bitmiş durumda.
Palit 3070
Intel I7 10700
16GB Ram
650W ucu ucuna yetiyor 750 olsun rahat olsun istedim.
High power GD ye bakmıştım mantıklı gözüküyor. Sıfırı 1200TL
Birde high power 750w 80+ bronze versiyonu var çok fark varmıdır arala
Modelini tam olarak hangisi olduğu yazmıyor kasa ile birlikte gelen PSU ya bakmıştım@SLrmaSs sıfır Performance GD 750'ye 1200 TL verilmez, sakın. Bronze ama hangi bronze, tam modeli ne? Element BR mi?
Sitenin arama kısmında stok var gözüküyordu, kusura bakmayın.Hocam bunun stoğu bitmiş sitede. Sepete ekle diyince stok kalmadı diyor. Sitede hala indirimli olan PSU'lardan sadece Core Reactor 750w kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.