750W PSU önerisi

İlerde işlemci ve ekran kartı güncellemesi yapmayı düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız tahmini hangi modellere geçersiniz? Bütçenizi en verimli şekilde kullanmanız için soruyorum bunları.
Ekran değil ama seneye i5 12400f veya i5 13400f düşünyorum

Ekran değil ama seneye i5 12400f veya i5 13400f düşünyorum

Tekrar internetten alıma açılmış. Bu model sizin için fazlası ile yeterli. Üstünde yapacağınız harcama boşuna masraf olacak. Şimdi neden diğerlerine göre tercih edilmesi gerektiğinden anlayabileceğiniz şekilde bahsedelim:

Attığınız Performance GD 750W 3000 TL. Bu modelden elbette daha kaliteli ve performanslı ama hem ihtiyacınız yok, hem de gereksiz pahalı.

Sharkoon WPM Gold zero alınmaz. Gold, Bronze, çakı, gümüş, elmas olması sizi aldatmasın. Korumaları epey eksik bir ürün. Alınmaması için tek başına yeterli.

RM750e o fiyata iyi hoş ama performans anlamında daha iyisi var aynı fiyata. Attığınız Performance GD ve şu:

Ki bunların hiçbir önemi yok. Çünkü hepsi sisteminiz için gereksiz derecede pahalı modeller. İlerde örneğin RTX 3090 gibi bir karta geçiş yapacağım deseydiniz, evet bu modelleri konuşuyor olurduk şu an.

Tüm bunlara rağmen ben bütçemin tamamına yakınını kullanmak istiyorum derseniz de:

COOLER MASTER MWE GOLD 750 - V2 MPE-7501-AFAAGCM 750W 80+ GOLD tak çıkar kablolu Güç kaynağı - inventus dediğim gibi bu ürün.

FSP ürünlerini bakabilirsiniz hocam 1 yıldan fazla kullanıyorum 2.el almıştım. Daha hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

Çok teşekkür ederim. Peki 550w değilde 650w önerirseniz daha iyi olur. Benim düşüncem. Dediklerinizi anladım yeterince. Coolar Master diğer ürünlere göre daha iyise ve bunun 650w versiyonu varsa bunu almak isterim veya NZXT high powera göre daha kalite ise onun 650w versiyonuda olur. Ama eğer derseniz ki, high power 600w versiyonu daha iyi onu düşünürüm.

Rica ederim. Fiyatını hak eden 650W PSU ben göremiyorum bu aralar hiç. Keşke olsa da önersek ama...

C750 olanı da alabilirsiniz ilk mesajda size önerilen. Aynısının 750W versiyonu. High Power, NZXT'den daha kaliteli ama aradaki fiyat farkına değecek bir kalite farkı yok.

Evet bende bakmıştım 650 ama bulamadım. Belki piyasada vardır bildiğiniz diye sormak istedim. Teşekkür ederim yeniden. Önerdiğiniz ürünlere bakacağım aralarından seçim yapıcam.

Birde. Coolar master yerine Corsair önerirmisiniz. Özellikle uzun yıl ve sessiz olmasını istiyorum 750w dediğiniz collar master modelini biraz araştırdım fanı biraz sesli çalışıyor demişler. High Power, FSP, Corsair ve sizin dediğiniz Coolar Master arasından sadece sessiz ve uzun yıllar gidecek olarak bildiğiniz bir tane model önerirseniz sevinirim.

High Power olan gereksiz pahalı ve modüler de değil. Corsair daha iyi bir seçenek.
Tmm sağolun zaten corsair almaya karar verdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…