750W PSU önerisi

Bütçe
3000-4000

AbsoluteMystery

Kilopat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 3200MHZ DDR 4
İşlemci
I7-8700K
Anakartım ise Z-370p. Dün hiçbir problemi yokken, bugün sabah açtığımda PSU'dan ses gelip bilgisayar kapanıp açılıyordu. İlk başta RAM'leri çıkarıp taktım, düzelmedi. Daha sonra ekran kartı üzerindeki kabloları çıkarıp denediğimde daha uzun süre açık kaldı ve kapandı. Yani anlayacağınız, PSU ölmüş. Konuda belirttiğim donanımlara uyumlu PSU önerebilir misiniz?

Aklımda şunlar var: Cooler Master Coolermaster 750w 80 Bronze Mwe V2 Mpe-7501-acabw-beu 12cm Fanlı Power Supply Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ekran kartım ise RTX 2080. konu oluştururken belirtmiştim fakat konuda gözükmüyor.

//Edit: 750W olması şart değil. İleride donanım değişikliği olursa problem çıkmasın diye 750W bakıyorum.

Son düzenleme:

Merhaba, öncelikle teşekkür ederim katkıda bulunduğunuz için. Fakat PSU ile ilgili bilgim olmadığı için anakartımın özelliklerini okurken ATX 24 pinli mesajını gördüm ve Vizyon Bilgisayar bu PSU hakkında böyle bir bilgi vermemiş. Tam olarak uyumlu mudur?

Aşırı iyi duruyor, fakat firma ismine hakim değilim. İyi bir firma mıdır, daha önce kullandınız mı?

Daha önce bizzat kullanmadım. Ama High Power bilinen PSU konusunda popüler bir marka. Bu modeli de gayet sağlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…