Eru Iluvatarr
Attopat
Daha fazla
7 yıldır kullanmakta olduğum Thermaltake marka 750W 80+ Gold PSU ile vedalaşacağız. PSU hala çalışıyor fakat sürekli takılıp donma kafasına göre reset atma gibi problem yaşıyorum. Yeni bir PSU alacağım full modüler olsun istiyorum. Şu an ekran kartı ASUS Dual Force GTX 1070 ekran kartı ve MSI Z370 Pro Carbon AC anakart, Intel 8700K işlemciye sahibim. Yakında ekran kartımı da güncelleyeceğim, ondan dolayı şimdilik bunda da çalışacak ama iyi seviyelerde de sorunsuz çalıştıracak bir PSU bakıyorum. Öneriniz varsa alırım 3000 - 4000 TL arası bakıyorum fakat MSI şu modeli çok içime sindi bu ekran kartında pin girişi vs problem yaratmaz bu modelde değil mi?
www.vatanbilgisayar.com
Daha düşük fiyata önerebileceğiniz kaliteli modeller varsa ekran kartına uyumlu sevinirim. (Kesinlikle Thermaltake olmayacak çünkü hep problem yarattı.)
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A750GL PCIE5 750W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A750GL PCIE5 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Daha düşük fiyata önerebileceğiniz kaliteli modeller varsa ekran kartına uyumlu sevinirim. (Kesinlikle Thermaltake olmayacak çünkü hep problem yarattı.)
Son düzenleyen: Moderatör: