Bütçem maksimum 6 bin olur ama ben 5 bin tllik istiyorum şuanda. Herhangi bir psu önerisine açığım. Açıkcası hiç bilgim yok. Bronze yerine gold almam çok önemli mi? Ayrıca hangi marka PSU'lar iyi tavsiye edebileceğiniz var mı?
Bütçem maksimum 6 bin olur ama ben 5 bin tllik istiyorum şuanda. Herhangi bir psu önerisine açığım. Açıkcası hiç bilgim yok. Bronze yerine gold almam çok önemli mi? Ayrıca hangi marka PSU'lar iyi tavsiye edebileceğiniz var mı?
Sertifikadan ziyade iç yapı kalitesi daha önemli. Sertifika kaliteyi belirtmez. Bu model bir süre önce 5100 bandındaydı, geri indirim beklenebilir. S tier muazzam bir PSU.
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.548,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Farklı bir alternatif suan aklıma gelmiyor ama daha iyiside olabilir. Uzun zamandır PSU piyasasına bakmıyorum. @yusuf7878 hocamında bir önerisi varsa 5000 bandı için ondanda öneri almanız iyi olur. Tam moduler PSU olmasida daha derli toplu olmasini saglar kablolarin.