750W PSU önerisi

eminsuyun

Yoctopat
Daha fazla  
Sistem topluyorum ancak PSU için aşağıdaki sisteme 750W yeter mi yoksa 850W mı almalıyım?

Anakart:
Gigabyte B650M S2H 6400MHz(OC)
Ekran kartı:
INNO3D NVIDIA GeForce RTX5070 Ti X3 OC.
İşlemci:
AMD Ryzen 7 7800x3D 4.20GHz 8 çekirdek 96MB önbellek soket AM5 tray işlemci.
RAM:
Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 DDR5 RAM.
İşlemci soğutucu:
Thermalright Assassin X 120 refined SE Plus TL-C12RB V2 120mm 4 X 6mm Intel-AMD uyumlu soğutucu.
Güç kaynağı:
Netzteil Gigabyte 750W P750GM 80+ Gold.

Bütçem maksimum 6 bin olur ama ben 5 bin tllik istiyorum şuanda. Herhangi bir psu önerisine açığım. Açıkcası hiç bilgim yok. Bronze yerine gold almam çok önemli mi? Ayrıca hangi marka PSU'lar iyi tavsiye edebileceğiniz var mı?

Sertifikadan ziyade iç yapı kalitesi daha önemli. Sertifika kaliteyi belirtmez. Bu model bir süre önce 5100 bandındaydı, geri indirim beklenebilir. S tier muazzam bir PSU.

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim ancak bana 5 bin tl bandında önerebileceğiniz başka bir PSU var mı? Bütçemi yeterince zorladım çünkü.

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim ancak bana 5 bin tl bandında önerebileceğiniz başka bir PSU var mı? Bütçemi yeterince zorladım çünkü.

Bu bakılabilir Cratos indirime girmezse.

Daha da uyguna bu alternatif var.

Modüler olması ne demek oluyor acaba? Ayrıca attığınız ilk PSU High Power olan fiyatına bana uygun geldi. Bunu alsam uygun olur mu?

Modüler olması ne demek oluyor acaba? Ayrıca attığınız ilk PSU High Power olan fiyatına bana uygun geldi. Bunu alsam uygun olur mu?

Farklı bir alternatif suan aklıma gelmiyor ama daha iyiside olabilir. Uzun zamandır PSU piyasasına bakmıyorum. @yusuf7878 hocamında bir önerisi varsa 5000 bandı için ondanda öneri almanız iyi olur. Tam moduler PSU olmasida daha derli toplu olmasini saglar kablolarin.

Peki ya ana mesajda belirttiğim ram mi daha iyi yoksa aşağıdaki mi? Bu konuda tavsiye verebilir misiniz?

CORSAIR Vengeance LPX 16GB (1X16GB) 6000Mhz DDR5 C36 1,25V Ram​

Peki ya ana mesajda belirttiğim ram mi daha iyi yoksa aşağıdaki mi? Bu konuda tavsiye verebilir misiniz?

CORSAIR Vengeance LPX 16GB (1X16GB) 6000Mhz DDR5 C36 1,25V Ram​

Hangisi uygunsa onu alın, CL30 ile CL36 arasında hissedilecek fark yok. Malum RAM fiyatları uçtu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…