750W PSU önerisi

• Konuyu başlatan SkyGG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 94
Bütçe
3000

SkyGG

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an Zoko marka 650W bir PSU kullanıyorum, RX 6800 XT ile furmarka ve oyuna girdiğim zaman direk biligisayar kapanıyor. AMD'nin uygulaması üzerinden ekran kartı güç limitini kıstığım zaman furmarka girmedi ama oyunu oynayabiliyorum. Yani artık PSU'yu değiştirme zamanı gelmiş bana bir 750W PSU lazım sanırım. İnternete baktığım zaman High Power'ın bir güç kaynağına denk deldim. Sizce alınır mı?

Merhaba. Şu an Zoko marka 650W bir PSU kullanıyorum, RX 6800 XT ile furmarka ve oyuna girdiğim zaman direk biligisayar kapanıyor. AMD'nin uygulaması üzerinden ekran kartı güç limitini kıstığım zaman furmarka girmedi ama oyunu oynayabiliyorum. Yani artık PSU'yu değiştirme zamanı gelmiş bana bir 750W PSU lazım sanırım. İnternete baktığım zaman High Power'ın bir güç kaynağına denk deldim. Sizce alınır mı?

Bence biraz daha kaliteli bir şeyler almalısın marka bir şeyler çünkü tüm sistem bileşenlerinin elektiriğini bu parça sağlıyor. Örneğin Corsair ASUS MSI Cooler Master gibi gibi markalardan almanı tavsiye ederim.

Ömrümde ilk defa duydum. İkinci elden başka PC çıkması high end PSU alabilirken neden böyle duyulmamış ürünleri almayı tercih ediyorsun? 3 bin TL Seasonic Prime serisinden Platinum PSU düşürdüm hala kullanıyorum 12 yıl garantisi mevcut. Sende Sahibinden'de dolaş. İnsanlar PSU yükseltince eski PSU'ları aramıyor, ucuza bırakıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı