750W PSU önerisi

• Konuyu başlatan SkyGG
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 338
Bütçe
3000
Üstat arkadaşın iyiliği için tavsiye verdim. Nedir bu senin toxicliğin forumda insanlardan çıkarıyorsun? Bronze sertifika, adamakıllı testi olmayan, az bilindik ürünü mü tercih edersin yoksa Platinum sertifika, kime sorsan bileni çıkan, 12 yıl garantisi olup fabrikanın ürünün arkasında durduğu ürünü mü tercih edersin? Bir de Green marka ürünler atmışsın idare edecektir, günü kurtaracaktır ama yanlış tercih ettirmen yetmezmiş gibi yarın bir gün arkadaş anakartını, RAM'lerini yaksa vicdanın rahat edecek mi?

Eki Görüntüle 2660302

Hiç ilgin alakan yok, ChatGPT'ye danış zaten tavsiyeleri verecektir.

Bak bizzat tecrübe ettim, insanlar RTX 5090, 4090 gibi kartlara geçip eski 800, 750W PSU'larını boşa çıkarıp 1200W tarzı yeni PSU'lar aldıkları zaman eskilerini aramıyorlar. Öğrenciyim, şu kadar bütçem var tarzı hafif bir pazarlık ile çok ucuz fiyatlara çok kaliteli ürünler düşürebilirsiniz. Özellikle PSU'da geçerli bu. Eskileri değerlendirmek çok mümkün değil çünkü.

19 yaşında olup 16 yaşındaki birine cahilliğini yaşına yoruyorum diye bir yorum yapıp daha ne yaptığını bilmeden laf atan birine göre büyük laflar.

"Nedir bu senin toxicliğin forumda insanlardan çıkarıyorsun?"

"Yarın bir gün arkadaş anakartını, RAM'lerini yaksa vicdanın rahat edecek mi?"

Bak bunu komik buldum işte 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı