Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.337 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #11 Salih METİN dedi: Gazi gelmişse şaşırmam. Öyle bir yığılma oldu ki gördüklerime inanamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar oldu mu ya.
Salih METİN dedi: Gazi gelmişse şaşırmam. Öyle bir yığılma oldu ki gördüklerime inanamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam o kadar oldu mu ya.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.661 Makaleler 13 Çözümler 20 25 Ağustos 2025 #12 Kasım_0 dedi: Hocam o kadar oldu mu ya. Genişletmek için tıkla... Hocam vallah o kadar örnek gördüm ki aklım çıktı. Bir arkadaşa da yazılım gelir dememize rağmen bilgisayar geldi. Bilmiyorum ne olmuş ya böyle.
Kasım_0 dedi: Hocam o kadar oldu mu ya. Genişletmek için tıkla... Hocam vallah o kadar örnek gördüm ki aklım çıktı. Bir arkadaşa da yazılım gelir dememize rağmen bilgisayar geldi. Bilmiyorum ne olmuş ya böyle.
deanwinnchester Femtopat Katılım 30 Haziran 2025 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #13 Y Salih METİN dedi: Hocam vallah o kadar örnek gördüm ki aklım çıktı. Bir arkadaşa da yazılım gelir dememize rağmen bilgisayar geldi. Bilmiyorum ne olmuş ya böyle. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Marmara Almanca YBS geldi şükür. Herkes bayağı beklediğinden kötü yere yerleşmiş cidden.
Y Salih METİN dedi: Hocam vallah o kadar örnek gördüm ki aklım çıktı. Bir arkadaşa da yazılım gelir dememize rağmen bilgisayar geldi. Bilmiyorum ne olmuş ya böyle. Genişletmek için tıkla... Yok hocam Marmara Almanca YBS geldi şükür. Herkes bayağı beklediğinden kötü yere yerleşmiş cidden.